«Μαύρα» πόθεν έσχες με δημόσιο χρήμα: Δημοσιογράφοι, γιατροί, και γενικοί γραμματείς στη λίστα!

335 άτομα στον εισαγγελέα για «ξέπλυμα» και φοροδιαφυγή

Πρώτη ανάρτηση: 23/02/2013 23:27

Γενικοί γραμματείς υπουργείων, αθλητικοί παράγοντες, διευθυντές του ΕΣΥ, τραπεζίτες, πρόεδροι και μέλη επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών, δημοσιογράφοι και… σωφρονιστικοί υπάλληλοι ελέγχονται από τις Αρχές για σωρεία παραβάσεων που προέκυψαν από το «πόθεν έσχες» τους!

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Νικολούδης απέστειλε στις αρμόδιες υπηρεσίες της κυβέρνησης έγγραφο-φωτιά με το οποίο αναφέρει ότι τα «πόθεν έσχες» 335 προσώπων είναι «σουρωτήρι», αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και υπάρχουν μεγάλες παραβάσεις για τις οποίες πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και να περάσουν ξανά στο μικροσκόπιο!

image.jpg


Μάλιστα, σημειώνεται ότι ειδικά στις υποθέσεις διαφθοράς, προβλέπονται ανακρίσεις και δίκες-εξπρές για επίορκους υπαλλήλους και λειτουργούς που ζημιώνουν το Δημόσιο.

Για σκάνδαλα που αφορούν υπουργούς, ειδικούς και γενικούς γραμματείς, κρατικούς αξιωματούχους κ. α., οι διαδικασίες θα είναι ταχύτατες.

Υπολογίζεται ότι σε 8 μήνες το ανώτερο θα πρέπει να γίνει η παραπομπή σε δίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top