Προσοχή! Το κέρατο... φορολογείται!

Καταγγέλλουν τους άπιστους συζύγους τους στην εφορία για εκδίκηση!

Προσοχή! Το κέρατο... φορολογείται!

Σας απάτησε; Διαζύγιο! Ή μήπως… εφορία;

Κι όμως οι απατημένοι σύζυγοι αποτελούν από τις καλύτερες και εγκυρότερες πηγές της εφορίας για «κρυμμένο» και «μαύρο» χρήμα καθώς αποζητούν εκδίκηση. Και ποια μεγαλύτερη εκδίκηση από το να στείλεις... την εφορία;

Το τηλεφωνικό κέντρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κυριολεκτικά έχει πάρει φωτιά από απατημένους συζύγους και θυμωμένους ή αδικημένους συγγενείς, οι οποίοι καταγγέλλουν τους συγγενείς τους θέλοντας όσο τίποτα να τους εκδικηθούν. Πολλές φορές, μάλιστα, καίει τόσο δυνατά η φλόγα της εκδίκησης, που δεν τους αποθαρρύνει καν το γεγονός ότι και οι ίδιοι εμπλέκονται σε υποθέσεις μαύρου χρήματος!

Η περίπτωση του/της απατημένου/ης συζύγου είναι η πιο συνηθισμένη. Πρόσφατα, μάλιστα, μια κυρία έστειλε φάκελο με στοιχεία στο ΣΔΟΕ αποκαλύπτοντας λογαριασμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που είχε ο σύζυγός της στο εξωτερικό. Στον λογαριασμό ήταν και η ίδια συνδικαιούχος ωστόσο το πάθος της για εκδίκηση, αφού έπιασε τον σύζυγο να… αμαρτάνει, δεν την εμπόδισε να καταγγείλει και τον ίδιο της τον εαυτό!

Δε λείπουν, πάντως, και οι περιπτώσεις των ζηλόφθονων συγγενών που αισθάνονται αδικημένοι και παραμελημένοι. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα από καταγγελία που έγινε πριν από λίγο καιρό, από έναν γαμπρό που κατήγγειλε τον πεθερό του για παράνομο πλουτισμό. Ο λόγος; Δεν του έγραψε ένα ακίνητο σε νησί των Κυκλάδων που του είχε υποσχεθεί και έτσι εξοργισμένος ο γαμπρός κατήγγειλε ότι ο πεθερός είχε πολλά και μεγάλης αξίας ακίνητα στην κατοχή του!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top