Το ΣΔΟΕ εκπέμπει SOS γιατί δεν έχει Γαλλομαθείς υπαλλήλους να διαβάσουν τη λίστα Λαγκάρντ!

Στην τύχη τους έχουν αφεθεί οι τέσσερις μεγάλες έρευνες!

Το ακούσαμε και αυτό: Το ΣΔΟΕ εκπέμπει SOS, μιας και τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη τέσσερις μεγάλες έρευνες για τη λίστα Λαγκάρντ, εκείνο δεν διαθέτει… Γαλλομαθείς υπαλλήλους!

Απόρρητο έγγραφο προς το Υπουργείο Οικονομικών και τον εισαγγελέα, κάνει λόγο για πλήρη αποδυνάμωση των υπηρεσιών, με ταυτόχρονη αδιαφορία για στήριξη του έργου των ελεγκτών παρ' ότι καλούνται τα «τρέξουν» 414 συνολικά έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη με εισαγγελική παραγγελία.

Ακόμα χειρότερο δε, είναι πως παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των τελευταίων μηνών,Γαλλομαθείς υπάλληλοι για να χειριστούν τη λίστα Λαγκάρντ που είναι γραμμένη στα Γαλλικά, ΔΕΝ έχουν μετατεθεί ακόμα!

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω; Να βρίσκονται στην τύχη τους, οι τέσσερις μεγάλες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τη λίστα Λαγκάρντ, τη λίστα του Λουξεμβούργου,τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο εξωτερικό, και τους 54.000 Έλληνες με καταθέσεις σε ξένες τράπεζες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top