Ο Χάρι Πότερ και οι «μαϊμού» αναρρωτικές άδειες!Δείτε πως μειώθηκαν στο μισό οι «σικέ» ασθενεις

Μια απίστευτη κομπίνα που στοίχιζε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στο ΙΚΑ

Ο Χάρι Πότερ και οι «μαϊμού» αναρρωτικές άδειες!Δείτε πως μειώθηκαν στο μισό οι «σικέ» ασθενεις

​Πριν ξεσπάσει για τα καλά η οικονομική κρίση η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε ζούγκλα του Αμαζονίου … Οι «μαϊμούδες» έδιναν και έπαιρναν όχι μόνο σε προϊόντα απομίμησης αλλά και στις συντάξεις και τις…. άδειες των Ταμείων….!!!

Τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ το χρόνο «έχανε» το ΙΚΑ Ηρακλείου από τις αναρρωτικές άδειες που έγραφαν σωρηδόν οι γιατροί σε «μαϊμού» ασθενείς εννοείται με το αζημίωτο!! Υπήρξε μήνας που δόθηκαν 11.000 ημέρες αναρρωτικής άδειας και το ταμείο ζημιώθηκε περίπου 500.000 ευρώ και μόλις έγιναν εντατικοί έλεγχοι οι αριθμοί αυτομάτως έπεσαν στο μισό !!!!

Πιο συγκεκριμένα, τον περσινό Δεκέμβριο οι γιατροί του ΙΚΑ, έχοντας στο νου τον όρκο του Ιπποκράτη… χορήγησαν πάνω από 10.000 μέρες αναρρωτικής άδειας, 11.000 μέρες τον Ιανουάριο του 2012 και 11.500 μέρες τον Φεβρουάριο του 2012 !

Με το που ξεσκεπάστηκε η απάτη, τα νούμερα ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν με αποτέλεσμα τον Δεκέμβριο του 2012 οι μέρες αδειών να πέσουν, σύμφωνα με τον Ant1, στις 5.270!!!

Όχι δεν ήρθε στη χώρα μας κάποιος Χάρι Πότερ, ούτε έγινε κάποιο θαύμα απλώς έγινε το αυτονόητο… αυτό που δεν γινόταν επί πολλά συναπτά έτη…. έγιναν εντατικοί έλεγχοι !!!

Ο φόβος δεν φύλαξε μόνο τους δήθεν κρυωμένους υπαλλήλους αλλά και τους συνταξιούχους, αφού μετά την τελευταία απογραφή πάνω από 50.000 συντάξεις του ΙΚΑ θα κοπούν !!!

Δείτε Βίντεο

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top