Χωρίς εφορία από τον Ιανουάριο η Μύκονοςςςςςςςςςς !!!

Σε 77 Δ.Ο.Υ βάζει "λουκέτο" το υπουργείο οικονομικών

Χωρίς εφορία από τον Ιανουάριο η Μύκονοςςςςςςςςςς !!!

​Μετά τα λουκέτα σε 96 συνολικά εφορίες σε όλη τη χώρα, τώρα το υπουργείο Οικονομικών, αναστέλλει τη λειτουργία άλλων 77 Δ.Ο.Υ από 14 Ιανουαρίου 2012, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Αυτό γνωστοποιείται στην απάντηση των κυρίων Στουρνάρα και Μαυραγάνη στην ερώτηση του Βουλευτή Ν.Συρμαλένιου.

Που θα μπει λουκέτο;

-Στις εφορίες Κέας, Άνδρου, Μήλου, Μυκόνου, Τήνου, Θήρας και Πάρου και Νομού Κυκλάδων!!!

Μάλιστα το υπουργείο οικονομικών με σχετικό έγγραφο του, τονίζει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων σε περιοχές που παρουσιάζουν δυσκολίες και ιδιαιτερότητες θα λειτουργήσει στις έδρες των Δήμων , Γραφείο της Δ.Ο.Υ υποδοχής , το οποίο θα ασκεί μέρος των αρμοδιοτήτων των τμημάτων της Δ.Ο.Υ.

Παράλληλα, το υπουργείο οικονομικών ανακοινώνει τη δημιουργία επιτροπής με έργο τη μελέτη, την επεξεργασία, τη διαμόρφωση και τελικά την υποβολή υλικού και προτάσεων, για την αναδιοργάνωση των φορολογικών υπηρεσίων, στον υπουργό οικονομικών.

Όλα τα παραπάνω γίνονται όπως διευκρινίζει το υπουργείο οικονομικών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας, τη μείωση του κόστους των παρεχόμενων πρ��ς τους πολίτες υπηρεσιών, τη δημιουργία νέων ευέλικτων μονάδων αλλά και την εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων !!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top