Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18/03/2024 - 24/03/2024

Καλή ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σας

Δείτε τη γενική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου στο Stars System του Σαββάτου 16/3/2024

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Ερμή-Βόρειου Δεσμού στις 19/03/2024, μια όψη που φέρνει καρμικές γνωριμίες και μοιραίες επαφές ή μηνύματα που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και μπορεί θα σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Η επικοινωνία τώρα είναι στα καλύτερα της και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας.

Στις 20/03/2024 η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, δηλαδή την επίσημη έναρξη της άνοιξης. Ο Ήλιος στον Κριό μας ξυπνάει από τον λήθαργο του προηγούμενου διαστήματος και μας χαρίζει ζωντάνια, ενθουσιασμό και αυθορμητισμό. Έχει έρθει η ώρα να αναλάβουμε δράση μέσα στις σχέσεις μας και να πάρουμε πρωτοβουλίες, αψηφώντας τους φόβους μας και τα εμπόδια.

Το ζώδιο του Κριού μας καλεί να δράσουμε θαρραλέα και βάλουμε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό μας και τις προσωπικές μας επιθυμίες. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα φέρνει περισσότερη ενσυναίσθηση και κατανόηση, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να μοιραστούμε τις βαθύτερες σκέψεις και τους προβληματισμούς μας. Μια κουβέντα, μια συζήτηση ή μια συνάντηση μπορεί με κάποιο τρόπο να απαλύνει τα τραύματα μας. 

Aστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 11/03/2024 – 17/03/2024

Στις 22/03/2024 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στους Ιχθύς μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις μας με σοβαρότητα. Είναι η στιγμή να βάλουμε τα όρια μας, να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να απομακρυνθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας ωφελούν πλέον. Η όψη αυτή μας κάνει πιο επιφυλακτικούς και μας ωθεί να υψώνουμε άμυνες απέναντι στους άλλους. Από την άλλη πλευρά, κάποιες καταστάσεις σταθεροποιούνται και σχέσεις με προοπτική και γερές βάσεις μπορεί να επισημοποιηθούν.

Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση που μας κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς, ευάλωτους ή διστακτικούς στον έρωτα και στο σεξουαλικό κομμάτι. Ο Άρης στους Ιχθύς είναι ονειροπόλος, ρομαντικός και συμπονετικός, όμως κάποιες φορές δεν ξέρει τι θέλει και έλκεται από μπερδεμένους ανθρώπους και καταστάσεις. Επιπλέον, κινητοποιείται από το συναίσθημα και αντιμετωπίζει τα πάντα μέσα από ένα πιο υποκειμενικό πρίσμα. Μπορεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να είμαστε κάπως κυκλοθυμικοί ή να τα παίρνουμε όλα προσωπικά, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξουμε τους τόνους, να συναισθανθούμε τους γύρω μας και να έρθουμε σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες μας.

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top