Ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 29/01/2024 – 04/02/2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 29/01/2024 – 04/02/2024

Ο Ιανουάριος φτάνει στο τέλος του και μας αποχαιρετάει με τον πιο ευχάριστο και ανατρεπτικό τρόπο. Στις 29/01/2024 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, των απολαύσεων και της ομορφιάς, συναντάει τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της αφθονίας σε μια πολύ ευνοϊκή όψη τριγώνου. Αν και αυτή η όψη κορυφώνεται τη Δευτέρα, καλούμαστε όσο μπορούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αφήνοντας στην άκρη για λίγο τα άγχη και τα προβλήματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

Είναι μια καλή ευκαιρία να προσφέρουμε και να δεχτούμε δώρα και κομπλιμέντα, ακόμα και χωρίς να έχουμε κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Η διάθεση τώρα θα είναι ανάλαφρη, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να βγείτε ραντεβού ή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Στις 30/01 έχουμε το δυναμικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού, μια όψη «ηλεκτροσόκ» που φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές. Η όψη αυτή μας δημιουργεί την επιθυμία να κάνουμε τολμηρές κινήσεις, να πειραματιστούμε και να πάρουμε ρίσκα στην ερωτική μας ζωή. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι πολύ ανεβασμένη και δεν αποκλείεται να έχουμε ερωτικές εξελίξεις ή να μπούμε σε καινούριες περιπέτειες, που όμως μπορεί να μην έχουν διάρκεια στον χρόνο αλλά θα μας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό.

Ο Φεβρουάριος μας καλωσορίζει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/02/2024, που έρχεται να ρίξει τους τόνους και να ηρεμήσει την ψυχή και το μυαλό μας. Τα λόγια τώρα μπορούν να θεραπεύσουν τις πληγές, επομένως μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιάς σας και να εκφράσετε όσα νιώθετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε όμορφες και ρομαντικές επαφές και συναντήσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

Δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο αναλυτικά στο www.asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top