Oι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 08/01/2024 – 14/01/2024

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση, μπερδέματα κι ασάφεια

Δείτε τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο Breakfast@Star για το σαββατοκύριακο 6 & 7/1/2024

Μπορεί ο Ερμής να έχει επανέλθει σε ορθή πορεία, όμως τα εμπόδια στην επικοινωνία θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα αφού στο ξεκίνημα της εβδομάδας κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μια όψη που φέρνει σύγχυση, μπερδέματα, ασάφεια κι εξαπάτηση.

Αν θέλουμε αυτές τις ημέρες να αποφύγουμε τις παρανοήσεις και τη σύγχυση, καλό θα είναι να είμαστε όσο πιο ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις. Η συνέχεια της εβδομάδας όμως θα είναι αισθητά καλύτερη κι οι πλανητικές όψεις θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας.

Στις 10/01/2024 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει θετικές εκπλήξεις κι αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή μας προς το καλύτερο. Η όψη αυτή δημιουργεί την επιθυμία για ανανέωση και πειραματισμό μέσα στις σχέσεις μας, επομένως είναι η ιδανική ευκαιρία για να βγούμε από τη ρουτίνα μας. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, προσελκύουμε ερωτικούς συντρόφους που είναι σταθεροί και ξέρουν τι θέλουν, ενώ οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Στις 11/01/2024 έχουμε την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα φεγγάρι που μας καλεί να κάνουμε μια δυναμική επανεκκίνηση στη ζωή μας και να θέσουμε τους στόχους της χρονιάς. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει αρμονία, ισορροπία και ρομαντισμό μέσα στις σχέσεις μας. Μπορεί να έχουμε γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που θα απαλύνουν τα τραύματα μας και θα μας βοηθήσουν να αφήσουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν.

Στις 12/01/2024 το τρίγωνο Άρη-Δία ενισχύει τη σεξουαλική διάθεση και μας καλεί να δράσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσουμε με θάρρος αυτά που θέλουμε στον έρωτα.

Από τις 14/01/2024 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου σε ορθή πορεία πλέον και μας βοηθάει να βάλουμε μπροστά τη λογική και να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μπορεί να μην είμαστε τόσο εκφραστικοί και να είμαστε πιο συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί στις επαφές μας, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να διευθετήσουμε πρακτικά ζητήματα και να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις. 

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top