Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/12/2023 – 31/12/2023

Oι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια του κύκλου

Προβλέψεις εβδομάδας 25/12/2023 – 31/12/2023

Βρισκόμαστε πλέον στην τελευταία εβδομάδα αυτού του έτους, μια εβδομάδα που μας καλωσορίζει με τον πιο γλυκό και ρομαντικό τρόπο. Την ημέρα των Χριστουγέννων κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα αφού συμβολίζει τη βαθιά κατανόηση, την ενσυναίσθηση και την ανιδιοτελή αγάπη. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την ημέρα για να έρθετε πιο κατά στους αγαπημένους σας ή για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Στις 27/12/2023 πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος του έτους στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτό το φεγγάρι θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και θα μας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σπίτι και την οικογένεια και να νιώσουμε συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα.

Το τυχερό τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία μας βοηθάει να σχεδιάσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να κάνουμε το επόμενο βήμα στις συναισθηματικές μας σχέσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει σύγχυση και ασυνεννοησίες ειδικά για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου. Στις 28/12/2023 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις για τα ίδια ζώδια. Τα μπερδέματα θα συνεχιστούν και προς το τέλος της εβδομάδας αφού το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 29/12/2023 θολώνει το τοπίο και μας αποπροσανατολίζει από τον στόχο και τις επιθυμίες μας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους και μην ξοδεύετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα την ίδια ημέρα φέρνει έντονα πάθη και σεξουαλική έξαψη και μας βοηθάει να συνδεθούμε βαθύτερα με το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι θα απαλλαγούμε από τις σκοτεινές σκέψεις και θα αντιμετωπίσουμε τον έρωτα και τις σχέσεις πιο ανάλαφρα και με περισσότερη αισιοδοξία. Θα εμπλακούμε σε νέες ερωτικές περιπέτειες, θα ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και θα τολμήσουμε να πάρουμε ρίσκα. Το έτος μας αποχαιρετάει με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου από τις 31/12/2023, γεγονός που μας δίνει την υπόσχεση ότι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας και θα είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν.

Δείτε στο asibiliou.gr πώς θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top