Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 18/12/2023 έως 24/12/2023

Πότε είναι καλή ευκαιρία να επισημοποιήσουμε μια σχέση;

Δείτε τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο Breakfast@Star για το σαββατοκύριακο 16 & 17/12

Αυτή η γιορτινή εβδομάδα ξεκινάει με χαρά, αισιοδοξία και ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, αφού στις 18/12/2023 πραγματοποιείται το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία. Και οι δύο πλανήτες κινούνται σε ανάδρομη πορεία, επομένως δεν αποκλείεται το παρελθόν να μας χτυπήσει την πόρτα ή να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό.

Η συνέχεια της εβδομάδας θα είναι εκρηκτική, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 21/12/2023 φέρνει εντάσεις, ρήξεις κι απρόβλεπτες εξελίξεις μέσα στις σχέσεις μας. Ίσως να νιώσουμε την επιθυμία να σπάσουμε δεσμά ή να επαναστατήσουμε ενάντια σε μια κατάσταση που μας καταπιέζει.

Στις 22/12/2023 ο Ήλιος προχωράει στον Αιγόκερω, γεγονός που σηματοδοτεί το Χειμερινό Ηλιοστάσιο (τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους) και την επίσημη έναρξη του χειμώνα. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ερμή κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις κι αποκαλύψεις. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε τώρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές και να σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα.

Από τις 23/12/2023 ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στον Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει στα τέλη του Νοεμβρίου προκειμένου να τα επαναξιολογήσουμε και να τα δούμε κάτω από ένα άλλο πρίσμα.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου έρχεται να σταθεροποιήσει τις καταστάσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας, για να επισημοποιήσουμε μια σχέση ή για να κάνουμε ρεαλιστικά πλάνα για το μέλλον.

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top