Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/12/2023 – 17/12/2023

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα ερωτικά των ζωδίων

Άση Μπήλιου: Οι Ερωτικές Προβλέψεις Της Εβδομάδας 11/12/2023

Η εβδομάδα ξεκινάει με το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 11/12/2023, μια όψη που γλυκαίνει το κλίμα και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για όμορφες ερωτικές συναντήσεις και αρμονική επικοινωνία. Η Δευτέρα λοιπόν είναι μια εξαιρετική ημέρα για να έρθουμε σε επαφή με ένα πρόσωπο ή για εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη άνεση. Στις 13/12/2023 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στις σχέσεις μας, καθώς και μια διάθεση για επέκταση και ανανέωση.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας από την Άση Μπήλιου

Ωστόσο, η συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει το τοπίο και να φέρει σύγχυση, επομένως προσπαθήστε να είστε σε επαφή με την πραγματικότητα και μην παρασυρθείτε από ουτοπίες και φαντασιώσεις. Επιπλέον, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα παραμείνει έως τις 22/12/2023. Μετά θα οπισθοχωρήσει στον Τοξότη και θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία έως την 1η Ιανουαρίου 2024. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχουμε τη γνωστή επικοινωνιακή αστάθεια και είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες και παρανοήσεις.

Από την άλλη πλευρά όμως, θα μας δοθεί η ευκαιρία για αναθεώρηση και επαναξιολόγηση καταστάσεων και μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε πρόσωπα που είχαν καιρό να εμφανιστούν στη ζωή μας ή να έρθουμε ξανά αντιμέτωποι με το παρελθόν για να βρούμε κάποιες απαντήσεις. Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Στις 15/12/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού φέρνει καρμικές επαφές και συναντήσεις και γεγονότα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας.

Ωστόσο, τα μπερδέματα που έχουν ήδη ξεκινήσει με τον ανάδρομο Ερμή θα συνεχιστούν και στο κλείσιμο της εβδομάδας, αφού στις 17/12/2023 κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μιλάει για ψευδαισθήσεις, εξαπάτηση και εξιδανίκευση. Εάν δε θέλετε να απογοητευτείτε, είναι πολύ σημαντικό να κρίνετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να αποφύγετε ανθρώπους που σας μπερδεύουν και δεν σας δίνουν ξεκάθαρα μηνύματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top