Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 27/11/2023 έως 03/12/2023

Στις 02/12/2023 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις

Δείτε τα έξι ζώδια που έχουν τάση για γάμο το 2024

Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου θα μας αποχαιρετήσουν με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, ένα φεγγάρι που μπορεί να φέρει εντάσεις, δυσκολίες και συγκρούσεις κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου.

Θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε μέσα στις σχέσεις μας, γεγονός που θα μας δημιουργήσει ένταση.

Η Πανσέληνος αυτή συμπίπτει με το απατηλό τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα. Αυτή η όψη θολώνει την κρίση μας, μας αποπροσανατολίζει και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και εξαπατήσεις. Καλό θα είναι λοιπόν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και να μην πιστεύετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι θα προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω έχουμε πλάνο και στρατηγική. Θα είμαστε πιο τυπικοί και συνεπείς απέναντι στους άλλους και δε θα βιαστούμε να πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να γίνουμε υπερβολικά αυστηροί και επικριτικοί, να εστιάσουμε στις δυσκολίες ή να μας κατακλύσουν οι αρνητικές σκέψεις.

Ας μην χάσουμε λοιπόν την αισιοδοξία μας και ας προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο αυθόρμητοι. Επιπλέον, καλό θα είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο στις 13/12/2023 και τότε θα επαναφέρει ζητήματα που θα μας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στις 02/12/2023 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και τις σημαντικές αποφάσεις. Είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας ή για να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας.

Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 03/12, μια όψη που μιλάει για πάθος και ένταση, αλλά μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζήλια, κτητικότητα και εμμονές. Μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και δραματικές καταστάσεις, και μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. 

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top