Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/10/2023 - 22/10/2023

Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και αυτό σημαίνει ότι οι ημέρες αυτές κρύβουν μεγάλη ένταση και βρισκόμαστε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις για τη ζωή μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Στις 20/10/2023 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες και να δούμε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο αντικειμενική και ψύχραιμη σκοπιά. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα και να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό. Την επόμενη ημέρα όμως το σκηνικό αλλάζει, αφού ο Ερμής και ο Ήλιος θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Καλούμαστε τώρα να μπούμε λίγο πιο βαθιά στα πράγματα και να αναζητήσουμε απαντήσεις και αλήθειες, ακόμα κι αν αυτές μπορεί τελικά να μας πληγώσουν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

 

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν θα είναι αποκαλυπτικό και θα φέρει ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα ή ακόμα και κρίσεις μέσα στις σχέσεις, ειδικά εάν ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των τελευταίων ημερών. Στις 22/10/2023 το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα ευνοήσει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου και θα φέρει όμορφες ερωτικές στιγμές, απολαύσεις και ανάλαφρη διάθεση. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις ή συναντήσεις και γνωριμίες που θα σας χαροποιήσουν. Την ίδια ημέρα ο Ερμής αφήνει το διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού και εισέρχεται στο μυστηριώδες και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση μας δίνει την ευκαιρία να εξετάσουμε σε βάθος τις καταστάσεις και να κάνουμε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας. Η διπλωματία τώρα πάει περίπατο και ξέρουμε ακριβώς τι να πούμε για να αποκτήσουμε τον έλεγχο και να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Ωστόσο, αυτός ο Ερμής μπορεί να γίνει επίμονος και εμμονικός, να μας κάνει πιο καχύποπτους απέναντι στους άλλους ή να φέρει στην επιφάνεια σκοτεινές σκέψεις που θα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την Κυριακή 22/10/2023 με το σταθεροποιητικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου εάν θέλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το άτομο που έχετε απέναντι σας.

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top