Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 18/09/2023 έως 24/09/2023

Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή για τα μεταβλητά ζώδια

Δείτε την πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το σαββατοκύριακο μέσα από το Breakfast@Star

Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα αν ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, αφού στις 19/09/2023 ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα.

Η όψη αυτή θολώνει την κρίση μας και δημιουργεί ασάφειες και μπερδέματα στα ερωτικά μας. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγουμε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας και να θυμόμαστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Στις 21/09/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μιλάει για έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Επιπλέον, είμαστε οπλισμένοι με αποφασιστικότητα να κάνουμε ωφέλιμες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα μέσα στις σχέσεις μας.

Στις 23/09/2023 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και μπαίνουμε επίσημα στο Φθινόπωρο. Το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει την επιθυμία για συντροφικότητα και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας και μας δίνει το κίνητρο να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες και να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας.

Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μας καλεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να πιστέψουμε στην αγάπη, γιατί μόνο έτσι θα θεραπεύσουμε τα τραύματα μας και θα απαλύνουμε πληγές του παρελθόντος. Ωστόσο, η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα στις 24/09/2023, μια όψη που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους. Μπορεί λοιπόν να νιώσουμε ευάλωτοι ή να έχουμε αμυντικοί συμπεριφορά απέναντι σε όποιον προσπαθεί να μας προσεγγίσει.

Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε περισσότερη κατανόηση και να μην είμαστε σκληροί απέναντι στους άλλους αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό. 

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top