Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/02/2023 – 05/03/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Όσα είπε η Άση Μπήλιου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Breakfast@Star την Παρασκευή 24/2

Ένας καινούριος μήνας ξεκινάει και κάνει ποδαρικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού οι ευεργέτες πλανήτες, ο Δίας και η Αφροδίτη, θα συναντηθούν στο ζώδιο του Κριού στις 02/03/2023. Η σύνοδος αυτή θα φέρει έρωτα, χαρά και τύχη. Θα νιώσετε ότι όλα τώρα θα κυλάνε αβίαστα και δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να κερδίσετε αυτό που θέλετε.

Ήρα στους οίκους: Ο ιδανικός μας σύντροφος & πού θα τον γνωρίσουμε

Οι σχέσεις θα είναι πιο αρμονικές τώρα, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε όμορφες επαφές και γνωριμίες. Αφεθείτε σε απολαύσεις, ερωτευτείτε και εξομολογηθείτε όσα νιώθετε, ιδιαίτερα εάν ανήκετε στα πύρινα ζώδια (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) ή στα αέρινα ζώδια (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου. Αργότερα την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να βάλετε στην άκρη το συναίσθημα. Η όψη αυτή από τη μια πλευρά ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις ή μελαγχολία ιδιαίτερα εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των τελευταίων ημερών.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/02/2023 – 05/03/2023

Στις 03/03/2023 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο διαισθητικό ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει έως τις 18/03/2023. Η θέση αυτή ευνοεί τα όνειρα και τις φαντασιώσεις και μας βοηθάει να κατανοήσουμε σε βάθος ο ένας τον άλλον. Τώρα η λογική υποχωρεί και το συναίσθημα θα έχει τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις μας. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα στον Κριό θα μας φέρει σε επαφή με παρελθοντικά τραύματα προκειμένου να τα επουλώσουμε. Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε συγχώρεση σε άτομα που μας είχαν πληγώσει ή να ανοίξουμε επιτέλους την καρδιά μας και να επιτρέψουμε σε κάποιον να μας προσεγγίσει και να μας ξεκλειδώσει. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top