Sumbarining: Τι είναι και πώς ακριβώς επηρεάζει τη σχέση σου;

Μήπως σου έχει συμβεί και εσένα, αλλά δεν ξέρεις πώς λέγεται;

Μετά το lovebombing, το breadcrumbing και το cuffing, ήρθε και το submarining, αλλιώς γνωστό και ως zombieing. Αν θέλουμε να είμαστε πιο σωστοί, δεν είναι κάτι που ήρθε τώρα, αλλά κάτι που του δώσαμε επίσημη ονομασία τώρα.

10 tips για να απογειώσεις το σεξ με τον σύντροφό σου στο μπάνιο

Το όνομα της συγκεκριμένης τάσης προέρχεται από την αγγλική λέξη «submarine» που σημαίνει υποβρύχιο και αντικατοπτρίζει την κίνηση που κάνει το υποβρύχιο, το οποίο εξαφανίζεται αθόρυβα στα βάθη της θάλασσας, το ίδιο αθόρυβα εμφανίζεται στην επιφάνεια, χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Sumbarining: Τι είναι και πώς ακριβώς επηρεάζει τη σχέση σου;

Οι άνθρωποι που κάνουν submarining σε μία σχέση ή γνωριμία διακόπτουν απότομα την επικοινωνία, χωρίς καμία δικαιολογία, αλλά επιστρέφουν με άνεση και δρουν σαν τίποτα από τα προηγούμενα να μην είχε συμβεί. Το submarining είναι το ίδιο τοξικό με τα υπόλοιπα trends που κυριαρχούν στις σύγχρονες σχέσεις, επειδή εστιάζει μόνο στα συναισθήματα του ενός ατόμου και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν την ψυχολογία του άλλου. 

Κι όμως το Ghosting επιτρέπεται! Σε ποιες 3 περιπτώσεις πρέπει να το κάνεις

Τι να κάνεις εάν σου συμβεί

Το πιθανότερο είναι ότι εκείνος που θα επανεμφανιστεί στη ζωή σου θα έχει και μια πολύ καλή δικαιολογία για την απουσία του, όταν ζητήσεις εξηγήσεις. Αν αποφασίσεις πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως τον έχεις δει να είναι ασυνεπής και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το επαναλάβει. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top