6 tips για τα προκαταρκτικά για να τρελάνεις τον ερωτικό σου σύντροφο

Πάρε ιδέες ενόψει διακοπών!

μπανάνες

Tα προκαταρκτικά μπορούν πολλές φορές να γίνουν ακόμα πιο απολαυστικά και από το ίδιο το sex, αρκεί φυσικά να γίνονται σωστά. Αν λοιπόν κι εσύ αναζητάς τρόπους να εκπλήξεις τον ερωτικό σου σύντροφο πριν καν βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί, κράτα σημειώσεις.

Ξεκίνα με μασάζ στο κεφάλι

Στο κεφάλι βρίσκονται πολλές από τις ερωτογενείς ζώνες του σώματός μας, οπότε μια καλή αρχή για τα προκαταρκτικά δεν είναι άλλη από τις αργές κινήσεις μασάζ σε αυτό. Συνέχισε στον λαιμό, στους ώμους και όπου σας βγάλει.

Βάλε στο παιχνίδι τα μάτια

Έρευνες έχουν δείξει ότι η οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ δένει τους συντρόφους και αναβαθμίζει τη σεξουαλική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια του foreplay ή ακόμα και όταν πίνετε το ποτό σας στο ραντεβού σας, μην παραλείψεις να τον κοιτάς έντονα και όλο νόημα στα μάτια. Δεν θα μπορεί να περιμένει για τη συνέχεια.

Χάιδεψέ του το πόδι ανάμεσα στους μηρούς

Άρχισε να τον χαϊδεύεις απαλά ανάμεσα στους μηρούς όσο είστε ακόμη έξω μαζί και ξεκίνα να ανεβαίνεις. Μόλις πάτε σπίτι η ατμόσφαιρα θα είναι ήδη καυτή.

Κάνε στριπτίζ

Διάλεξε σέξι ρούχα που βγαίνουν εύκολα και το σωστό τραγούδι και πρόσφερέ του ένα στριπτίζ που θα θυμάται για καιρό.

Παίξε με τον εαυτό σου

Ξεπέρνα τις αναστολές σου και άφησε τον σύντροφό σου να βλέπει όσο εσύ θα αυνανίζεσαι. Δεν ξέρεις πόσο θα τον ξεσηκώσεις με αυτή την κίνηση.

Μίλα του βρώμικα

Το dirty talk σε μια σχέση μπορεί να είναι αναζωογονητικό και να απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Ψιθύρισέ του τι θες να κάνετε και πόσο τον θέλεις, χρησιμοποιώντας την πιο σέξι φωνή σου.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top