Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 30/5/22 – 5/6/22

Από την αστρολόγο Άση Μπήλιου

Όσα είπε η Άση Μπήλιου για τις σημαντικές όψεις των ημερών, την Παρασκευή 27/5 στο Breakfast@Star

Η λέξη κλειδί της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου είναι η επικοινωνία. Κι αυτό γιατί από τη μία έχουμε τη Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και από την άλλη ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, μετά από τρεις εβδομάδες σύγχυσης, ασάφειας και παρεξηγήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30/05/2022, δηλαδή λίγο πριν την εκπνοή του Μαΐου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έρχεται για να φέρει νέα δεδομένα στην ερωτική μας ζωή ή να μας κάνει να σκεφτούμε τις καταστάσεις από μια διαφορετική σκοπιά.

Τι άντρας σάς ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο της Σελήνης σας

Αυτή η Νέα Σελήνη κορυφώνεται λίγο μετά την εκρηκτική σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα στις σχέσεις μας, να ρισκάρουμε και γενικώς να τολμήσουμε και να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας. Από την άλλη πλευρά, ο κυβερνήτης των Διδύμων, ο Ερμής, βρίσκεται για λίγο ακόμα σε ανάδρομη πορεία, επομένως θα είναι καλό να κρατήσουμε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και να έχουμε ένα εναλλακτικό πλάνο στο μυαλό μας. Στις 04/06/2022 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα μας βοηθήσει σιγά-σιγά να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με τους γύρω μας και να ξεκαθαρίσουμε όσα συνέβησαν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες.

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου σύμφωνα με το ζώδιό του

Την ίδια μέρα ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις 23/10/2022, κάτι που σημαίνει ότι καλούμαστε να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην ανεξαρτησία μας και στα δεσμά που μας έχουν επιβάλλει ή που έχουμε θέσει εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.

Επιπλέον, θα έρθουμε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και κάποιοι θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να συμβιβάζεστε και θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις σας και να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τους λόγους που έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο και όλο αυτό να μην είναι απλώς μια αντίδραση της στιγμής.

Διαβάστε αναλυτικά την εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top