Μάθετε ποια είναι τα… «Κορίτσια για Σπίτι»!

Ψήθηκε τελικά ή όχι το προξενιό με Ουγγαρέζο;

Μάθετε ποια είναι τα… «Κορίτσια για Σπίτι»!

Στην Τατιάνα Στεφανίδου πήγαν οι παρουσιάστριες της εκπομπής του TV Mακεδονία, «Κορίτσια για Σπίτι».

H Σοφία Γκόσιου και η Ελένη Τσολάκη, μίλησαν για το πώς ξεκίνησαν στην τηλεόραση και πώς κατέληξαν να κάνουν καθημερινή εκπομπή, στην οποία έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz:

«ΤΕΦΑΑ πέρασα και δούλευα σε κάποιο γυμναστήριο, όταν ήρθε ένα κανάλι της Θεσσαλονίκης, το TV Θεσσαλονίκης, απ΄όπου μου πρότειναν να συμπαρουσιάσω την εκπομπή με τον κύριο που την έκανε. Πήγα, έκανα ραδιόφωνο, την επόμενη χρονιά πήγα στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης και μετά προέκυψε το TV Μακεδονία. Δουλεύω και ως dee jay τα βράδια», αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.

Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ όμως και η συμπαρουσιάστρια της Σοφία Γκόσιου:

«Έκανα και εγώ πρωταθλητισμό. Έπαιζα μπάσκετ στον Ηρακλή. Πέρασα στη γυμναστική ακαδημία, το 2006 πήγα στα καλλιστεία, γνώρισα τη Μαριέττα Χρουσαλά, μου έκανε την πρόταση για το Alter το «Ελλάδα Παίζει» και έμεινα εκεί τρία χρόνια», αποκάλυψε η ίδια για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Όσο για το προξενιό το οποίο «έψηνε» η Φαίη Σκορδά στην Ελένη Τσολάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; η ίδια απάντησε πως μεταξύ τους δεν συνέβη τίποτα:

«Τον έχω συναντήσει και γνωρίσει επαγγελματικά. Βρεθήκαμε τελείως τυχαία. Του κάναμε μια συνέντευξη για την εκπομπή. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί αλλά δεν τον ξέρω καν! Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για εκείνον».

Κάντε κλικ και δείτε το video…



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top