Τα «έσουρε» στη Θρασκιά η Στεφανίδου

Οι... τατιανιές για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Τα «έσουρε» στη Θρασκιά η Στεφανίδου

Τύμπανα πολέμου ήχησαν στην τηλεοπτική αρένα, με την Τατιάνα Στεφανίδου να «θάβει» την νέα εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά. «Παραλίγο να μας πάρει ο ύπνος», έγραψε στο site της η Τάτι, την ώρα που οι φήμες λένε πως το κανάλι της διαμήνυσε πως αν δεν δεχθεί τις περικοπές η Ράνια θα αναλάβει την εκπομπή της.

«Elatte μας είπε σήμερα η Ράνια Θρασκιά και εμείς... πήγαμε! Ναι, πήγαμε, μόνο που παραλίγο να μας... πάρει ο ύπνος. Κάτι που η εκπομπή βγαίνει στον αέρα πουρνό-πουρνό, κάτι που ήμασταν με την τσίμπλα στο μάτι, κάτι που οι ρυθμοί του προγράμματος ήταν μάλλον σε σλόου μόσιον , παραλίγο να παραδοθούμε ξανά στην αγκαλιά του μορφέα», γράφει το site της Τάτι και τα πικρόχολα σχόλια συνεχίζονται για ακόμα δύο παραγράφους.

Δεν λέμε, ήταν χλιαρή η πρεμιέρα της Ράνιας, αλλά τόσες τατιανιές πια; Στο ίδιο κανάλι είναι τα κορίτσια, αλλά η συναδελφική αλληλεγγύη μάλλον έχει πάει διακοπές...

«Ναι, η εκπομπή ξεκίνησε ,όμως, οι ρυθμοί της ήταν απογοητευτικοί. Ηταν σαν να περνούσες από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 11.00 το μαρτύριο της σταγόνας. Δεν υπήρχε ρυθμός, δεν υπήρχε ένταση, δεν υπήρχε νεύρο. Γεγονός το οποίο σε κούραζε αφάνταστα, σε συνδυασμό με την πραγματικά XL τηλεοπτική διάρκεια της εκπομπής. Επίσης, κουραστικό ήταν και το γεγονός πως το σκηνικό της εκπομπής ήταν κάτι παραπάνω από ...μίνιμαλ ! Ήταν τόσο φτωχό, που ώρες - ώρες σου εξέπεμπε μία μιζέρια. Μια μιζέρια μίας άλλης τηλεοπτικής εποχής. Με άλλα λόγια; Ήταν ένα σκηνικό, λες κι έκανες τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του ‘90».

Βέβαια, μετά την χολή, η Στεφανίδου πέρασε στα... γλυκόλογα, μην την πούνε και κακιά κιόλας... «Η παρουσία της Ράνιας Θρασκιά στην πρώτη της αυτή εκπομπή ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Η Ράνια μπορούμε να πούμε πως στάθηκε στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, παρά το άγχος της το οποίο και φυσιολογικό ήταν για πρεμιέρα και αναμενόμενο», γράφει και παραθέτει τις δηλώσεις της πρωινής παρουσιάστριας μετά την πρεμιέρα.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι συμβουλές προς την ξανθιά παρουσιάστρια του πρωινού, ιδίως για το πως πρέπει να φέρεται στο πάνελ: «Η Ράνια δεν έπαιρνε ανάσα κι εκείνοι για να τα καταφέρουν να σταυρώσουν μία κουβέντα περίμεναν πρώτα να τους δώσει εκείνη τον λόγο... Ράνια μας βάλε και καμία τελεία», γράφει χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, οι «κακές γλώσσες» θέλουν την Ράνια να λειτουργεί σαν… πιστόλι στον κρόταφο της Τατιάνας, προκειμένου να δεχθεί την μείωση του μισθού και τους άλλους όρους που θέτει το κανάλι. Μάλιστα, λέγεται ότι στελέχη του ΑΝΤ1 είπαν στην Τάτι πως αν δεν πει το «ναι», η Θρασκιά θα αναλάβει από Φθινόπωρο την απογευματινή ζώνη!

Μήπως πίσω από αυτόν τον καπνό υπάρχει φωτιά και γι’ αυτό «άναψε» η κριτική της Τατιάνας για το «Elatte»;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top