Πρόταση-βόμβα στην Ελένη Μενεγάκη - Ποιος παραγωγός τη διεκδικεί;

Όσα έγιναν γνωστά για το τηλεοπτικό μέλλον της «βασίλισσας» της TV

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

«Βόμβα» έπεσε στο τηλεοπτικό τοπίο με την είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη, μετά από τρία χρόνια, δε τα «βρήκε» με το κανάλι της το Mega, και στο τέλος της σεζόν αποχωρεί. 

Πατέρα για Μενεγάκη: «Της έχω εμπιστοσύνη, έχει μεγάλη πείρα και διαίσθηση»

Εδώ και λίγα 24ωρα οι φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον οργιάζουν. Ένα από τα επικρατέστερα... σενάρια, είναι αυτό που μεταδόθηκε μέσα από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται της Ναταλίας Γερμανού.

Οι φήμες θέλουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί να θέλει... διακαώς την Ελένη Μενεγάκη

Οι φήμες θέλουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί να θέλει... διακαώς την Ελένη Μενεγάκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα «φλερτ» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον ΣΚΑΪ, με τον σταθμό να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έχει γίνει κάποια κρούση ή πρόταση. 

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη αντίδρασή της μετά το τέλος από το Mega

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατζούν Ιλιτζαλί. «Εκεί τα μπάτζετ ξεφεύγουν. Αν θέλει κάτι ο Ατζούν μπορεί να το αποκτήσει», σχολίασε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

«Υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον. Τεχνικά αυτήν τη στιγμή πρέπει να τελειώσει η σεζόν ώστε ο Ατζούν, ακόμα κι αν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη, να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ τι χώρο έχει στο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή, η ισχύουσα συμφωνία αφορά μόνο την prime time. Το My Style Rocks έχει απορροφηθεί από τον ίδιο τον σταθμό. Ακόμα κι αν προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη, πρέπει να συμφωνηθεί η ώρα που θα παίξει. Η πρόταση είναι για την εκπομπή της. Πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η συμφωνία του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ, αν θέλει να αποκτήσει την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στις παραγωγές του», πρόσθεσε. 

Μιμή Ντενίση σε Ελένη Μενεγάκη: «Όπου κι αν βρίσκεσαι, είμαστε εκεί»

«Ο Ατζούν μπορεί να της κάνει δώρο κι ένα τμήμα του Δομίνικου. Δηλαδή: "Τόσα κι ένα μικρό νησί να κάνεις τα μπάνια σου καλή μου". Βέβαια, δεν το χρειάζεται γιατί έχει τα Άχλα», σχολίασε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού στον «αέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top