Φαίη Σκορδά για Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι πολύ ανανεωμένη, πολύ χαρούμενη»

Τι είπε για την παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά συζητώντας τα θέματα του Σαββατοκύριακου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ανανέωση που βλέπει στην παρουσιάστρια του Mega, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

«Τη Σίσσυ τη βλέπω πάρα πολύ ανανεωμένη. Την παρακολουθώ πάντα στα social media και αποσπασματικά μέσα από την εκπομπή της, όταν ανεβαίνουν στα sites τα θέματα. Ακόμα και στη Ρώμη που ήμουν, την έβλεπα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Είναι πολύ ανανεωμένη, πολύ χαρούμενη ή έχει κάτι πολύ καλό», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Χαμογελάω και… πάλι που τη βλέπω. Δεν λέω για την εκπομπή, η εκπομπή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία. Λέω για την ίδια, ότι μου βγάζει κάτι ανανεωμένο, ότι κάτι πάει πολύ καλά στη ζωή της ή ότι είναι να ‘ρθει. Γιατί όταν είμαστε καλά, έρχεται κιόλας. Δεν ξέρω κάτι. Και να ήξερα, δεν θα το έλεγα. Εγώ είμαι πιο κουρασμένη από πότε. Παιδιά, αγώνες… και τι είναι αυτό με τα αγόρια; Πόσο μεγαλώνουν; Κάποια στιγμή γύρισα μες στο σπίτι και είδα 5-6 αγόρια και λέω: αυτοί οι άντρες τι θέλουνε μες στο σπίτι μου; Γιατί με κοιτάνε έτσι; Άλλη φάση. Μεγαλώνουν τα παιδιά… ποιος πήρε το παιδί μου; Ποιος πήρε το μωρό μου;», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top