Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τέμπη: «Να παλέψουμε όλοι μαζί, χέρι χέρι»

«57 ψυχές περιμένουν δικαίωση που δεν έχει έρθει»

Έναν χρόνο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, που έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα, ακόμα παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα παρά το γεγονός ότι η δικογραφία προχωρά προς το τέλος της.

τεμπη

Πόρισμα «βόμβα» για τα Τέμπη: «Ο χώρος "μολύνθηκε" μετά το μπάζωμα»

Στο ντοκιμαντέρ του MEGA «ΜΑΜΑ ΕΡΧΟΜΑΙ» για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 27/2, παρουσιάστηκε ο Γολγοθάς των συγγενών των θυμάτων , μεταξύ των οποίων και της Μαρίας Καρυστιανού. Τα λόγια της για την ημέρα που η κόρη της πήρε το τρένο δίχως επιστροφή, συγκλονίζουν.

τεμπη τραινο

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τέμπη: «Να παλέψουμε όλοι μαζί, χέρι χέρι, μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη του Happy Day σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε στο δυστύχημα αλλά και στα ερωτήματα γονέων και συγγενών που έχουν μείνει αναπάντητα. 

«Καλημέρα αγαπημένη μας παρέα. Η σημαντική ημερομηνία είναι πολύ σημαντική για όλους μας, είναι ημέρα μνήμης. Ημερολογιακά κλείνουμε ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών. 57 ψυχές περιμένουν δικαίωση που δεν έχει έρθει. Είδα αποσπάσματα από την συγκλονιστική συνέντευξη της κυρίας Καρυστιανού όπου ζητά απαντήσεις και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν συνεχείς αναβολές και απλά έχουν προφυλακιστεί κάποιοι άνθρωποι ως εξιλαστήρια θύματα, γιατί όπως λέει και η ίδια, δεν μπορεί ένας σταθμάρχης και η επάρκειά του να περικλείει όλες τις ευθύνες» είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Θέλω να ξέρετε ότι εμείς εδώ σαν εκπομπή πολύ υπεύθυνα και συνειδητά να φωτίζουμε κάθε νέα πληροφορία που έρχεται γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη. Και να παλέψουμε όλοι μαζί, χέρι χέρι μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη» πρόσθεσε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top