Ευγενία Σαμαρά για Ράδιο Αρβύλα: «Δεν έπεσα στην παγίδα»

Όσα είπε η ηθοποιός για τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ευγενίας Σαμαρά στην ΕΡΤ

H Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης. Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη μετάβαση από την ομάδα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στον πρώτο της θεατρικό και τηλεοπτικό ρόλο

Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι τέλεια», δηλώνει μετά τον χωρισμό

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν το είδα έτσι (σ.σ. να αποτινάξω από πάνω μου τον τίτλο, το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα), νομίζω ότι δεν μπήκα σε αυτή την παγίδα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μπω και το λέω γιατί οι άλλοι το είδαν έτσι. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης μας, αν εμείς φοβόμαστε ότι θα μας δούνε σαν το "κορίτσι του τάδε", "το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα", η "ηθοποιός" ή η "παρουσιάστρια". Αν όμως βάλουμε εμείς την ταμπέλα στον εαυτό μας, μόνο αυτό θα δουν οι άλλοι. Τον καθρέφτη, γιατί αυτό είναι οι άλλοι απέναντι μας».

Η Ευγενία Σαμαρά φέτος πρωταγωνιστεί στον Σασμό και -για πρώτη φορά- παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ

Η Ευγενία Σαμαρά φέτος πρωταγωνιστεί στον Σασμό και -για πρώτη φορά- παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ

«Εγώ αυτό πιστεύω και δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι δεν είμαι κάτι. Είχα σπουδάσει, ήρθα εδώ, δούλεψα για πρώτη φορά στην τηλεόραση, δούλεψα για πρώτη φορά στο θέατρο. Ένιωθα ότι εγώ αυτό το πράγμα το έχω σπουδάσει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει αν ότι… αν το σπουδάσω ή δεν το σπουδάσω. Εγώ, για τα δικά μου δεδομένα, ένιωθα ότι "ναι μπορώ να το κάνω και θέλω να το κάνω και κάτι διάβασα για αυτό"», πρόσθεσε. 

Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου, γιατί πια δε συμβαδίζουμε»

«Οπότε νομίζω ότι αυτό κάπως, φαντάζομαι ότι θα το είπαν, δεν ήρθε μπροστά μου. Δεν πήγα σε οντισιόν που με κοίταξαν με μισό μάτι, δεν εμφανίστηκαν άνθρωποι στη ζωή μου ή δεν το είδα. Μα αυτό που δεν το πιστεύουμε, δε θα το δούμε. Είναι σαν να μου πει κάποιος "είσαι ξανθιά" όπου θα πεις: "ΟΚ, τι να κάνουμε, είμαι ξανθιά για σένα", αλλά δε θα το πάρω προσωπικά» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ευγενία Σαμαρά στην εκπομπή της ΕΡΤ. «Η κρίση είναι μάλλον στα κομμάτια που εγώ φοβάμαι. Ας πούμε, εγώ φοβάμαι να μη με πουν αγενή! Φοβάμαι γιατί μάλλον κάπου θα έχω υπάρξει αγενής στη ζωή μου, δεν ξέρω».

Η Ευγενία Σαμαρά την εποχή που... ομόρφαινε τους Ράδιο Αρβύλα

Η Ευγενία Σαμαρά την εποχή που... ομόρφαινε τους Ράδιο Αρβύλα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top