Τέλος Τριαντάφυλλος και Μαριάντα Πιερίδη από το OPEN;

Το ρεπορτάζ της Μαίρης Αργυριάδου στο Breakfast@Star

Σε θρίλερ εξελίσσεται το μέλλον του Τριαντάφυλλου και της Μαριάντας Πιερίδη στην πρωινή εκπομπή του Open που θα προβάλλεται στη ζώνη του Σαββατουκύριακου.

Πιερίδη - Τριαντάφυλλος: Η απίστευτη κόντρα στον αέρα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις οποίες μετέδωσε αποκλειστικά στον αέρα του Breakfast@Star η Μαίρη Αργυριάδου, οι πρώην παρουσιαστές του «Καλοκαίρι Yes» δεν υπολογίζονται για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. 

Η απόφαση του Open για τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάντα Πιερίδη

Η απόφαση του Open για τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάντα Πιερίδη

Οι ιθύνοντες του σταθμού στο meeting που είχαν χθες Πέμπτη (14/09), αποφάσισαν να θέσουν εκτός τους δύο τραγουδιστές, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτή τους την απόφαση να έπαιξαν ρόλο οι δηλώσεις που έκαναν αμφότεροι στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η συμμετοχή της Ναταλί Κάκκαβα έχει «κλειδώσει», ενώ παραμένουν και η Φελίσια Λαπάτη με τον Φοίβο Παπαδάκη. Ο Γιάννης Μπούτος τέλος, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, δε θα βρίσκεται στο πάνελ. 

Γιάννης Μπούτος: «Δε λέω ότι χάρηκα που δε με κάλεσαν στη φωτογράφηση»

«Ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη μένουν εκτός αλλά στην παρέα της η Ναταλί Κάκκαβα θα έχει τον Φοίβο Παπαδάκη και τη Φελίσια Λαπάτη», αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Star.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top