Σταματίνα Τσιμτσιλή: O συγκινητικός αποχαιρετισμός στην τελευταία εκπομπή

Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για καλοκαίρι κι έδωσε ραντεβού τον Σεπτέμβριο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για καλοκαίρι- Όσα είπε στο φινάλε της εκπομπής του Alpha «Happy Day»

Τελευταία εκπομπή ήταν η σημερινή για την ομάδα του «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποχαιρετά συγκινημένη τους τηλεθεατές για καλοκαίρι. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά κι ο γάμος με τον Θέμη Σοφό

«Στο τελευταίο για αυτή τη σεζόν "Happy Day", στο καθιερωμένο ξύπνημα, το αγαπημένο, πίνουμε τον καφέ μας, κάνουμε παρέα, ξεκινάμε όμορφα και θετικά κι είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είναι η τελευταία εκπομπή. Νιώθουμε ότι θα ξαναείμαστε τη Δευτέρα, μια κανονική μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη της εκπομπής.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής του «Happy Day» για φέτος

Στο φινάλε, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha αφού ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον σταθμό μας… Σας ευχαριστούμε για όλα, σας αγαπάμε!», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν μέσα στον χειμώνα συναντώ κάποιον από εσάς και μου δείχνετε αυτή την αγάπη για μένα είναι η βασική κινητήριος δύναμη για όλο αυτό που κάνουμε. Η σχέση που έχουμε χτίσει μαζί σας… Ο καθένας μας δουλεύει για αυτό, το έχει μέσα στην ψυχή του ως κάτι πολύ σημαντικό. Παιδιά σας αγαπάω! Δε χανόμαστε» ήταν τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποχαιρετώντας παράλληλα τους τηλεθεατές με μουσική και χορό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top