FIRST DATES: Κάθε Κυριακή στις 22:30

Η παρουσιάστρια Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει όλους τους singles

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο FIRST DATE!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η on air απάντηση στους χαρακτηρισμούς κακιά και αυστηρή

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES, που μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ Τι θα δούμε απόψε, Κυριακή 28 Μαΐου στις 22:30.

 Ζενεβιέβ Μαζαρί,

Ένα ακόμα Κυριακάτικο βράδυ και η maitre d’amour Ζεν καλωσορίζει οκτώ ανυπόμονους daters, που φτάνουν στο εστιατόριο με την πιο ρομαντική διάθεση και με όρεξη για φλερτ!

FIRST DATES

H Χαρούλα εκτιμά τις όμορφες χειρονομίες αλλά το πρώτο πράγμα που θα την κερδίσει σε ένα άντρα είναι το στυλ. Η Ιωάννα δεν θα δείξει το ενδιαφέρον της κερνώντας σφηνάκια, θα προτιμήσει να στείλει μήνυμα και σίγουρα υπονοούμενα. Η Καρίνα θέλει τον άντρα κυριολεκτικά στα «μέτρα» της! Η Μαρία δε γνωρίζει ακριβώς τον ορισμό του τζέντλεμαν αλλά σίγουρα τον φαντάζεται γλυκό, ζεστό και …με σοκολάτες στις τσέπες του.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει όλους τους singles

O Αχιλλέας καταφθάνει με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι και αναζητά την αληθινή αγάπη. Ο Γιώργος θέλει μια όμορφη μελαχρινή, που θα της αρέσουν οι πανσέτες και τα μπουτάκια κοτόπουλο. Ο Έρωτας φτάνει οπλισμένος με το χαμόγελο και τα «βέλη» του για να ρίξει το άλλο του μισό. Ο Φώτης ψάχνει ένα κορίτσι διαφορετικό από αυτά της εποχής και τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Το First Dates, αυτή την Κυριακή 28 Μαΐου στις 22:30, «σερβίρει» αναπάντεχες συναντήσεις και όλα είναι πιθανά!

Στο FIRST DATES δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους... Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή.

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του FIRST DATES! Ανάμεσα σε όλους τους singles που «κλείνουν τραπέζι» στο FIRST DATES, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.

Το πιο συγκλονιστικό εστιατόριο για singles άνοιξε στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινάει! FIRST DATES, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες! Μην περιμένεις, κάνε κράτηση στo firstdates.star.gr

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Οργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Project Manager: Μάνος Βουράκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions
FIRST DATES
Κάθε Κυριακή στις 22:30

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top