Ο Τζέισον Στέιθαμ και η «Κούρσα Θανάτου» έρχονται απόψε στο Star!

Μη χάσετε την περιπέτεια, στις 23.50 στο Star

Μη χάσετε την περιπέτεια αμερικανικής, γερμανικής, βρετανικής συμπαραγωγής 2008, «Κούρσα Θανάτου», την Τετάρτη 29/3 στις 23.50 στο Star!

Η υπόθεση:

Ένας πρώην κατάδικος και δεινός οδηγός σε αγώνες ταχύτητας, που θεωρεί, πως πλέον η ζωή του έχει πάρει το δρόμο της, βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενος για έναν φόνο, που ποτέ δε διέπραξε και καταλήγει στο ίδρυμα. Εκεί, προκειμένου να επιβιώσει, πρέπει να συμμορφωθεί με τους αποτρόπαιους κανόνες της φυλακής και να παίξει κυριολεκτικά το παιχνίδι τους, με έπαθλο τη ζωή και κατ' επέκταση την ελευθερία του.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star

Από τη θέση του οδηγού πια, ενός θηριώδους αυτοκινήτου, οπλισμένου με πολυβόλα, ένας απελπισμένος άνθρωπος καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του για να στεφθεί νικητής στο πιο απάνθρωπο άθλημα του πλανήτη…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πολ Άντερσον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέισον Στέιθαμ, Τζόαν Άλεν, Ίαν ΜακΣέι, Ναταλί Μαρτίνεζ

    Πρόκειται για remake της καλτ ταινίας του 1975 «Death Race 2000», με πρωταγωνιστές τους Ντέιβιντ Κάρανταϊν και Σιλβέστερ Σταλόνε, να ισοπεδώνουν περαστικούς για να συλλέξουν πόντους.
    Η ταινία λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, όπου τα ριάλιτι τηλεοπτικά προγράμματα έχουν γίνει ακόμα πιο απάνθρωπα και στο βωμό της τηλεθέασης, ακόμα και κρατούμενοι μετατρέπονται σε μονομάχους προκειμένου να ψυχαγωγήσουν το αδηφάγο τηλεοπτικό κοινό.
    Προκειμένου να μη χαθεί κάποιο πλάνο, δεδομένου ότι πολλές από τις επικίνδυνες σκηνές μπορούσαν να γυριστούν επιτυχώς μονάχα μία φορά, το συνεργείο δεν άφηνε καμία σκηνή δίχως να την καταγράψει. 8 κάμερες, προστατευμένες σε ειδικές κατασκευές, προς αποφυγή καταστροφής τους, τράβαγαν από διάφορες και διαφορετικές γωνίες, τόσο από αέρος όσο και από εδάφους, ενώ δεν λείπουν και τα πολλά πολύ κοντινά πλάνα, που σπάνιζαν όταν γυρίστηκε η πρώτη ταινία.
    Ο εκπαιδευτής Λόγκαν Χουντ, που ήταν από τους εκπαιδευτές της ταινίας «300», ανέλαβε την εκπαίδευση των ηθοποιών ώστε να ανταποκριθούν στις πολλές και δύσκολες σκηνές μάχης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top