Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Θέλει να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός»

Η αντίδραση του παρουσιαστή στις δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Σάλο έχει πρoκαλέσει η δήλωση του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου ότι η τραγωδία στα Τέμπη είναι τιμωρία για το Καρναβάλι που προηγήθηκε τους δυστυχήματος

Αμβρόσιος για Τέμπη: «Ήταν τιμωρία από τον Θεό για το Καρναβάλι!»

Ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας το απόσπασμα με τις προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου, σχολίασε μέσα από το Καλό Μεσημεράκι: «Το διαταρακτικό για μένα είναι ότι μπορεί όντως να υπάρχει κόσμος που μπορεί να το πιστεύει. Αφήστε ήσυχο τον Αμβρόσιο, δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχαστεί. Όλα αυτά τα χρόνια οι δηλώσεις του ξεσηκώνουν το σύστημα. Οι δημοσιογράφοι γιατί πηγαίνουν και το ρωτάνε; Μόνος του το δημοσίευσε; Ας του πάρουμε τον κωδικό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει κι αυτή τη στιγμή να γίνεται μια προσπάθεια από έναν εκπρόσωπο της εκκλησίας να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός. Δε γίνεται, είναι κόντρα». 

Ο Νίκος Μουτσινάς δυσαρεστήθηκε πολύ από τις δηλώσεις του Αμβρόσιου

Ο Νίκος Μουτσινάς δυσαρεστήθηκε πολύ από τις δηλώσεις του Αμβρόσιου

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τη δήλωση για τα Τέμπη

«Ούτε με τον εκφοβισμό, κόλαση, παράδεισος, μη κάνεις αμαρτίες. Άφησε με να κάνω, άμα θέλω... Μη με τρομάζεις, λες κι είμαστε μικρά παιδάκια. Με τραμπουκισμό θα πάμε στην εκκλησία; Λίγη ενσυναίσθηση. Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω που βασίζεται. Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές. Τα νέα παιδιά αν ακούν αυτά δε θα περάσουν ούτε απέξω. Αυτό θέλουμε; Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο!», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top