GNTM 5 Βικτώρια: «Με ενοχλούσε το μαμαδέ της Μιχαέλας»

Το εντυπωσιακό μοντέλο του GNTM ήταν καλεσμένο στο Breakfast@Star

Η Βικτώρια μπορεί να μην κέρδισε το GNTM 5, έφτασε όμως μέχρι τον μεγάλο τελικό, κατακτώντας την τρίτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς του Star.

Τελικός GNTM 5 - Βικτώρια: «Δε με στεναχωρεί καθόλου η τρίτη θέση!»

Το πανέμορφο μοντέλο καλεσμένο στο Breakfast@Star παραδέχτηκε αρχικά ότι δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ανταγωνισμό στο παιχνίδι, λογω του ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένη αγορά. Με τη νικήτρια Αλεξία, διαφωνούσαν μόνο κάποιες φορές, επειδή δεν ταιριάζαν σαν χαρακτήρες.

Η Βικτώρια στο Breakfast@Star

Η Βικτώρια στο Breakfast@Star

Για την Κότυ είπε πως είναι πολύ δυνατή παίκτρια και ότι σίγουρα θα έφτανε στην τριάδα, αν δεν χτυπούσε το πόδι της. Όταν τη ρώτησαν ποιας θέση θα έπαιρνε, απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια της Αλεξίας.

GNTM Μαρίτα: «Δεν περίμενα για νικήτρια την Αλεξία»

Έρχεται το GNTM 6 - Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Βικτώρια: «Με ενοχλούσε το μαμαδέ της Μιχαέλας»

 

 

Σχετικά με τη Μιχαέλα δήλωσε πως δεν την ενόχλησε κάτι συγκεκριμένο στη συμπεριφορά της, απλά δεν της άρεσε το «μαμαδέ» στιλ της μέσα στο σπίτι.

Αλεξία Τράικο: «Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις»

«Η Μιχαέλα είχε μια καλή πορεία. Από ένα σημείο και μετά δεν τα πήγαινε τόσο καλά. Ας πούμε έφερνε φωτογραφίες στο πλατό που δεν ήταν τόσο καλές και δε σχολίαζαν τη φωτογραφία, σχολίαζαν τη Μιχαέλα. Η Μιχαέλα ανταποκρινόταν, γιατί δεν είχε καμία σχέση με το μόντελινγκ και διαγωνιζόταν ανάμεσα σε κοπέλες, οι οποίες έχουν δουλέψει».

Η ίδια επηρέαστηκε από το σχόλιο της Βίκυς Καγιά πως θέλει να δει νικητρια τη μητέρα της Μάρας και έκτοτε έβλεπε ανταγωνιστικά τη 46χρονη διαγωνιζόμενη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top