Ιωάννα Μαλέσκου: «Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι»

Γιατί η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης;

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά για την τηλεοπτική της αποχή / «Καλύτερα Δε Γίνεται» (ALPHA)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια, η οποία έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει φέτος από την τηλεόραση, μίλησε στον δημοσιογράφο για αυτό το «διάλειμμα», ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για αν και πότε θα επιστρέψει τηλεοπτικά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η συνειδητή αποχή από την τηλεόραση

«Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συμπλήρωσε:

Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε τον αδελφό της, Αλέξανδρο

«Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί»

Η προσωπική ζωή που είναι στα... πάνω της!

«Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και τη χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις. Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση» εκμυστηρεύτηκε μιλώντας για τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Δανιά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top