Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για αν και πότε θα επιστρέψει τηλεοπτικά

«Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η τηλεόραση»

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Super Κατερίνα

Μετά το τέλος της εκπομπής από τον ΣΚΑΪ την περασμένη σεζόν, υπήρξε ένα μεγάλο ερωτηματικό για το ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαλέσκου μετά τον ΣΚΑΪ 

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η άλλοτε «Μενεγάκη της Κρήτης» αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και την ταλαιπωρία που έζησε με τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς. 

Για δύο τηλεοπτικές σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου ζητηθήκε πολύ!

Για δύο τηλεοπτικές σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου ζητηθήκε πολύ! /Φωτογραφία Instagram

«Αγαπάω πολύ αυτήν τη δουλειά και την τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με ηρεμία κι από απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγο πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, βλέπεις τα λάθη σου, τις αστοχίες σου», δήλωσε σχετικά με την απουσία της από την τηλεόραση. 

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο»

«Σίγουρα θα δείτε κάτι νέο από εμένα. Η αλήθεια είναι ότι όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγα βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι τα λάθη και τις αστοχίες σου. Το τι θέλεις, όμως, πραγματικά είναι αυτό που μετράει για εμένα. Όλα γίνονται στην ώρα τους. Έχω μάθει να μιλάω όταν είναι κάτι ολοκληρωμένο. Επειδή όλα ρέουν κι όλα αλλάζουν, δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί», πρόσθεσε.

Επιπλεόν η παρουσιάστρια μίλησε και για την ταλαιπωρία που βίωσε τόσο με την παραβίαση του προφίλ της στο Instagram, όσο και με τα ψευδή δημοσιεύματα για σκευάσματα αδυνατίσματος, που υποτίθεται πως χρησιμοποιούσε

Ιωάννα Μαλέσκου: «Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται βρεγμένη σανίδα»

«Είναι από αυτά τα περιστατικά που λες είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα. Το να ταυτίζεσαι με ένα προϊόν που δεν εγκρίνεις, είναι κάτι που και μόνο ακούγοντάς το λέω αποκλείεται. Με παρουσιάζει ότι είμαι σε διαμάχη με διαιτολόγους γιατί υποτίθεται χρησιμοποιώ αυτά τα σκευάσματα. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Κάποιοι άνθρωποι παραβίασαν τον λογαριασμό μου και κινούνταν σαν να είμαι εγώ. Επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου για αυτό που συνέβη με τα σκευάσματα αλλά θα τα αναλάβουν οι αρμόδιοι», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top