Dot: Η ιστορία του Ζήση Ρούμπου που συγκίνησε τη Νάντια Κοντογεώργη

Ο stand up comedian μίλησε και για τη σχέση με τη σύζυγό του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Dot

Τον γνωστό stand up comedian Ζήση Ρούμπο, υποδέχτηκαν στο Dot της Κυριακής ο Μίνως Θεοχάρης κι η Νάντια Κοντογεώργη, με αφορμή τη συμμετοχή του στους 100 του Star.

Ο Ζήσης Ρούμπος έχει μια μεγάλη πορεία στη stand up comedy

Ο Ζήσης Ρούμπος έχει μια μεγάλη πορεία στη stand up comedy

Ο δημοφιλής κωμικός μίλησε για την αγάπη του στα εικαστικά, τη σχέση με τον στρατιωτικό πατέρα του αλλά και τη γυναίκα του.

Οι 100: Οι Captains Ρούμπος και Μαθιουδάκης ξεσήκωσαν τους Breakfast@star!

Λίγο πριν περάσουν στο κομμάτι της προσωπικής του ζωής, η Νάντια Κοντογεώργη θέλησε να μοιραστεί κάτι με τον καλεσμένο της, δίχως να κρύψει τη συγκίνησή της.

Όσα είπε ο Ζήσης Ρούμπος για τη σύζυγό του, συγκίνησαν πολύ τη Νάντια Κοντογεώργη

Όσα είπε ο Ζήσης Ρούμπος για τη σύζυγό του, συγκίνησαν πολύ τη Νάντια Κοντογεώργη

«Με συγκίνησε, διαβάζοντας για σένα, το ότι έχεις πει ότι η γυναίκα σου, σού δίνει δύναμη... Συγγνώμη, συγκινούμαι μόνη μου. Το να συναντιούνται οι άνθρωποι σε αυτήν τη ζωή και να αγαπιούνται, και να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο, δεν είναι αυτονόητο. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι και η προσωπική δουλειά που κάνει ο καθένας για να το έχει αυτό στη ζωή του», είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Να γελάσουμε και λίγο - 10 κωμωδίες που θα δούμε φέτος στο θέατρο

Ο Ζήσης Ρούμπος αναφέρθηκε στο πως θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις των ανθρώπων

Ο Ζήσης Ρούμπος αναφέρθηκε στο πως θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις των ανθρώπων

Ο Ζήσης Ρούμπος με τη σειρά του, απάντησε: «Δεν είναι αυτονόητο γιατί έτσι μας έχουν μάθει. Έχουμε μάθει λάθος πως όταν συναντιούνται δύο άνθρωποι σε μια σχέση, για να επιβεβαιώσουν αυτά που ξέρουν, πρέπει να τα επιβάλλουν. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε τον σκληρό μας δίσκο. Σκέφτεσαι, "Α, το κάνει κι ο άλλος". Έτσι έρχεται η σύγκρουση πολύ σύντομα, μόλις φύγει η -δεν μπορώ να πω τη λέξη- η "ταύλα". Δουλέψαμε με τη γυναίκα μου πολύ, δεν είναι ντροπή ούτε κακό να έχεις αρνητικά συναισθήματα και να τα εκφράζεις. Ζήλια, φθόνο, οργή, είναι εντάξει να τα νιώθεις, αρκεί να έχουν τον κύκλο τους».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top