Χατζίδου: Τα λόγια του Ετεοκλή για εκείνη την έκαναν να βουρκώσει

Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε με τα τρυφερά λόγια του συζύγου της στο Dot

Βούρκωσε η Ελένη Χατζίδου όταν στην εκπομπή Dot, ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου μίλησε με τα πιο τρυφερά και αληθινά λόγια για εκείνη στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη.

Χατζίδου: Τι απαντά στο «Τα ζευγάρια που κάνουν μαζί πρωινό, χωρίζουν»

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στην εμπειρία του με την πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star, της οποίας έχουν αναλάβει φέτος την παρουσίαση.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου είπε ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει «εκτεθειμένη» και ανασφαλής στο Breakfast@Star, αφού έχει συνηθίσει τόσα χρόνια να τραγουδάει μπροστά σε κόσμο και όχι να μιλάει. 

Χατζίδου: Τα λόγια του Ετεοκλή για εκείνη την έκαναν να βουρκώσει

«Είσαι πολύ σημαντική με την πορεία που έχεις για να νιώθεις ανασφάλεια. Μία γυναίκα που ήρθε από εκεί που ήρθε, χωρίς πλούσιο μπαμπά και χωρίς γνωριμίες και επιβίωσε, χωρίς να χάσει το ήθος, τις αρχές και τις αξίες της… αυτό είναι άξιο να το μοιράζεσαι!» είπε ο personal trainer στη σύζυγό του με τον Μίνω Θεοχάρη να φωνάζει «χειροκροτήστε τον Ετεοκλή τώρα!» και την Ελένη Χατζίδου να βουρκώνει από συγκίνηση.

Χατζίδου: Τα λόγια του Ετεοκλή για εκείνη την έκαναν να βουρκώσει -2

Το love story Χατζίδου - Παύλου

Γνωρίστηκαν το 2018 στο γυμναστήριο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πολύ γρήγορα συγκατοίκησαν και μετά από λίγους μήνες η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος. Λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Μοσχάτου. 

Η κόρη τους Μελίτα Δήμητρα ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019 και άλλαξε τη ζωή τους. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, η τραγουδίστρια και ο γυμναστής πανρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο, ο οποίος συνδυάστηκε με τη βάφτιση της μικρής. Σήμερα, το ερωτευμένο ζευγάρι μένει σε ένα όμορφο σπίτι με μεγάλο κήπο μαζί με τη μονάκριβη κόρη του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top