Πέθανε ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς Τα Φιλαράκια

Υποδυόταν τον επιστάτη της πολυκατοικίας κ. Τρίγκερ

Αγνώριστος είναι σήμερα ο 54χρονος Ματ ΛεΜπλανκ/Βιντεο από breakfast@star

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Mike Hagerty, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Τα φιλαράκια», που παίζει εδώ και χρόνια στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star. Απεβίωσε στα 67 του χρόνια την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Friends: Ηθοποιός της θρυλικής σειράς διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο Hagerty υποδύθηκε σε πέντε επεισόδια το 1995 τον κύριο Treeger, τον «στριμμένο» επιστάτη της πολυκατοικίας, όπου έμεναν τα φιλαράκια και ήθελε να κάνει έξωση στη Rachel και τη Monica.

friends τα φιλαράκια

φιλαρακια πεθανε ο mike hagerty

τα φιλαράκια

 

Η καριέρα του στη μικρή οθόνη ξεκίνησε το 1973. Στα 80ς και τα 90ς εμφανίστηκε σε πολλές γνωστές σειρές, όπως Star Trek και Παντρεμένοι με Παιδιά, ενώ μετά την εμφάνισή του στη σειρά Friends, έκανε εμφανίσεις σε σειρές όπως το CSI, Glee, Grey's Anatomy και Brooklyn Nine-Nine.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η συμπρωταγωνίστριά του Bridget Everett στη σειρά του ΗΒΟ Somebody, Somewhere, όπου έπαιξε και τον τελευταίο του ρόλο υποδυόμενος τον πατέρα της. 

Σύμφωνα με ανάρτηση της Everett στο Twitter, άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Mary Kathryn, την αδερφή του, Mary Ann Hagerty, τη σύζυγό της, Kathleen O'Rourke, και την κόρη τους, Meg. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξέπνευσε ο ηθοποιός ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top