«Είχα πρόταση για τον Πρωινό Καφέ όταν πρωτοπήγε η Ελένη Μενεγάκη... »

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε η γνωστή ηθοποιός στο The 2Night Show 

Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο The 2Night Show την Ελένη Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη μιλά για την κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου

Ανάμεσα σε άλλα, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε αρνηθεί να παίξει στο 50-50 κι ανέφερε πως η πρώτη πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή που δέχτηκε ήταν για τον Πρωινό Καφέ στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Η Ελένη Καστάνη κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show

Η Ελένη Καστάνη κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show

«Απέρριπτα πολλές δουλειές και καλά χρήματα και μεγάλες επιτυχίες. Είχα απορρίψει στο 50-50. Μου είχαν κάνει πρόταση, αλλά ήταν μια διανομή μεγαλύτερης ηλικίας οι άντρες, δε μου είχαν πεις αυτούς που είδατε εσείς. Αρνήθηκα γιατί πίστευα πως δεν ταιριάζω με αυτούς που μου είχαν πει. Ένα ακόμη που τιμωρήθηκα πολύ, ήταν όταν έκανα Τα κορίτσια του μπαμπά, ενώ αρνήθηκα τη σειρά Λατρεμένοι μου Γείτονες, γιατί δεν ήθελα να παίζω σε ξένα format», είπε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια: «Είχα δεχτεί προτάσεις και για παρουσίαση. Μου ζήτησαν να κάνω το πρωινό πριν από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά εγώ θεώρησα ότι επειδή είμαι ηθοποιός, δε θα βοηθήσει. Αν είσαι ηθοποιός κι ασχοληθείς με την παρουσίαση, μπορεί να σου αφαιρέσει. Η τελευταία πρόταση ήταν να κάνω εκπομπή μαγειρικής. Η πρώτη πρόταση που δέχτηκα ήταν από τον ANT1, όταν είχε πάει η Ελένη Μενεγάκη και μου είχαν ζητήσει να κάνω μία ρουμπρίκα με κουτσομπολιά. Είπα "συγγνώμη" κι εξήγησα ότι δε θέλω να ασχολούμαι με κουτσομπολιά». 

«Έμενα πάνω από τον πρώην άντρα μου»: Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη

Η ηθοποιός με εξομολογητική διάθεση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ηθοποιός με εξομολογητική διάθεση μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σχετικά με τις συνεργασίες της η Ελένη Καστάνη δήλωσε: «Στις δουλειές μου δε δημιουργώ πρόβλημα, αλλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου πάρα πολύ σωστά κι αυτό είναι ενοχλητικό. Η Μιμή Ντενίση μου έλεγε πως την είχαν πάρει πολλά τηλέφωνα για να μη με πάρει σε μια παράσταση. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, ας λένε ό,τι θέλουν. Εγώ δεν έχω φάει ποτέ το ψωμί του αλλουνού». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top