Και 2η και 3η οικειοθελής αποχώρηση σήμερα; Δείτε τι συνέβη!

Χαμός στο MasterChef!

Ο Νίκος ήταν αυτός που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στο πιάτο αντιγραφής κατά τη δοκιμασία αποχώρησης.

MasterChef: Χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας η Καλλιόπη;

Σε δίλημμα ο Νίκος από το MasterChef 2022

Σε δίλημμα ο Νίκος από το MasterChef 2022

Οι κριτές ζήτησαν από τη Φανή να ανέβει στον εξώστη, αλλά εκείνη έκανε την έκπληξη και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς μιας και ένα πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

MasterChef: Ο λόγος που η Καλλιόπη έβαλε σε δοκιμασία αποχώρησης τον Νίκο

Φανή και Νίκος


Ο Νίκος δεν το περίμενε και μετά από αυτή την εξέλιξη βρέθηκε σε δίλημμα. «Σε κάτι τέτοιες στιγμές δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να παραμείνω μετά από μια ξεκάθαρη νίκη όπως η σημερινή. Με τόσους καλούς μάγειρες στον διαγωνισμό δεν ξέρω αν προλαβαίνω να κλείσω το μεγάλο άνοιγμα της ψαλίδας που υπάρχει. Αν εμείνει η Φανή στην απόφασή της πρέπει να σκεφτώ κι εγώ τι θα κάνω», είπε αρχικά ο Νίκος.

Οι κριτές του MasterChef 2022

Οι κριτές του MasterChef 2022


«Ε, θα φύγω κι εγώ τότε», είπε χαριτολογώντας ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο Πάνος Ιωαννίδης με τη σειρά του είπε στον Νίκο πως έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου και πως αναμετρήθηκε με μια πολύ καλή μαγείρισσα σε μια πολύ απαιτητική συνταγή.

«Σκέφτομαι πως είναι η στιγμή της Φανής. Ανεβαίνω στον εξώστη και σκέφτομαι αν ήταν σωστό ή όχι αυτό που έκανα. Δεν ξέρω αν τα λόγια του Πάνου Ιωαννίδη είναι ικανά για να με κάνουν να μείνω», συμπλήρωσε ο Νίκος.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top