MasterChef 2022: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Βασίλη

Τρία ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα μέσα στις καμπάνες

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο δημιουργός του νικητήριου πιάτου στη δοκιμασία του Mystery Box με τους τσιπουρομεζέδες.

MasterChef: Αυτός ο παίκτης έκανε το καλύτερο πιάτο στο Mystery Box

Στο Τεστ Δημιουργικότητας στο προσκήνιο μπήκαν τρία ιδιαίτερα προϊόντα με άρωμα Ελλάδας, η σταφίδα, τα αμπελόφυλλα και πετιμέζι. 

Υλικά Τεστ Δημιουργικότητας

Σταφίδες

Υλικά Τεστ Δημιουργικότητας

Αμπελόφυλλα

Υλικά Τεστ Δημιουργικότητας

Πετιμέζι

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά του ο παίκτης των «μπλε» έπρεπε αρχικά να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει και στη συνέχεια να επιλέξει το βασικό υλικό των αντιπάλων του μεταξύ των τριών που βρίσκονταν στις καμπάνες. 

Μια μικρή και μια μεγάλη σακούλα φανέρωσε στους διαγωνιζόμενους ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ένα τελευταίο πλεονέκτημα του Βασίλη ήταν να μοιράσει σε τέσσερις από αυτούς μικρές σακούλες, προκειμένου να τους δέσει τα χέρια όσον αφορά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν. 

Μόλις έγιναν γνωστές οι επιλογές του Βασίλη, ο Χριστόφορος υπονόησε πως έπαιξε στρατηγικά αθετώντας την υπόσχεση που είχε δώσει να διευκολύνει τα μέλη της ομάδας του.

«Νομίζω ότι ο Βασίλης βοηθάει περισσότερο φιλίες. Στην προηγούμενη δοκιμασία είχαμε κάπως μαζευτεί να κάνουμε ένα συμβούλιο λέγανε κάποια παιδιά καλό είναι αν κερδίζουμε στο Mystery Box να βοηθάμε τα μέλη της μπλε ομάδας. Εντάξει εγώ γελάω γιατί έτσι λέμε κάθε φορά αλλά γίνονται άλλα, οπότε ό,τι είναι να γίνει ας γίνει».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top