GNTM τελικός: Ειρήνη και Ναπολέων έφυγαν μαζί από το στούντιο!

Το star.gr στα backstage του μεγάλου τελικού του GNTM 4

Μπορεί πριν μερικές μέρες ο Ναπολέων να είχε παραδεχτεί στο Breakfast@Star ότι κάτι «τρέχει» με την Ειρήνη, όμως εκείνη μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του star.gr στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού του GNTM 4 δε θέλησε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω για τη σχέση τους.

«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη. Προσπαθούσαμε να είμαστε πιο διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε. Δε θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το παιχνίδι και να έχουμε μια επικοινωνία. Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Δε θα ήθελα να βάλω ταμπέλα γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι κλειστός σαν χαρακτήρας και θέλω να είμαι σίγουρος. Περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ναπολέων στις αρχές του Δεκέμβρη.

gntm

«Θα περάσω τα Χριστούγεννα με τους δικούς μου ανθρώπους και… τους φίλους μου! Τα προσωπικά μου ας παραμείνουν προσωπικά. Είμαι καλά. Μπορεί να πάμε κάποιο ταξιδάκι στις γιορτές. Θα δείξει» αρκέστηκε να πει το μοντέλο με αμηχανία.

gntm 4 ειρηνη

Ωστόσο, μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο φωτογραφικός φακός του star.gr «τσάκωσε» τα δύο μοντέλα να φεύγουν μαζί από το στούντιο.

Κάμερα: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top