GNTM 4: Υπάρχει φλερτ ανάμεσα σε Ντίνο και Κυβέλη; Η αινιγματική απάντηση

Τι είπε το νεαρό μοντέλο στο «Breakfast@star» μετά την αποχώρηση

Την πόρτα της εξόδου είδε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 4, o Ντίνος!

Η αποχώρηση του νεαρού μοντέλου έγινε σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα, μιας και δεν περίμενε πως θα έφευγε τόσο νωρίς από τον διαγωνισμό μόδας.

GNTM 4: Γιάννης ή Ντίνος; Ποιος από τους δύο αποχώρησε;


«Το ξέρω ότι είμαι ένας πολύ καλός παίκτης κι έχω πάρα πολλές δυνατότητες. Μπορώ να φτάσω πάρα πολύ ψηλά στο παιχνίδι… Δεν έχω δείξει εγώ τι μπορώ να κάνω; Στο προηγούμενο σετ ήμουν ο καλύτερος και είμαι ο καλύτερος εδώ μέσα! Η Ειρήνη δεν έπρεπε να είναι εδώ, ο Αγγαίος δε θα έπρεπε να είναι εδώ, ο Αιμιλιανός δε θα έπρεπε να είναι εδώ, γιατί είναι παιδιά που δεν έχουν κάνει τίποτα, δεν έχουν δείξει τίποτα, είναι η απόλυτη μετριότητα κι απλά υπάρχουν στο παιχνίδι», είπε μιλώντας στην κάμερα.

Ο Ντίνος μίλησε για τη σχέση του με την Κυβέλη

Ανάμεσα στους παίκτες που δεν κατάφεραν να κρύψουν τη συγκίνησή τους ήταν και η  Κυβέλη με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.
Το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την αποχώρησή του, αλλά και για τη σχέση του με την Κυβέλη, με την οποία ήρθαν κοντά όταν εκείνη απομακρύνθηκε από τη αρχική της παρέα μέσα στο σπίτι.

«Απομακρύνθηκε από την παρέα της, ήρθε στην παρέα μας και απλά σιγά σιγά είδα ότι ταιριάζω όλο και πιο πολύ μαζί της. Ήρθαμε πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Στην αρχή δεν την πήγαινα και δε με πήγαινε, αλλά στις διακοπές γνωριστήκαμε καλύτερα και είδαμε τι άνθρωπος είναι ο καθένας».

Όταν η Τζώρτζια Γεωργίου τον ρώτησε για το αν υπάρχει φλερτ μεταξύ τους έδωσε μια αινιγματική απάντηση: «Ότι βλέπετε στις κάμερες».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top