GNTM 4: Η Άννα δεν πήρε καμία ψήφο από τους συμπαίκτες της

Ποιος πήρε με διαφορά... ψήφο εμπιστοσύνης από τα άλλα μοντέλα

Ανάμεσα στη Στέλλα και την Άννα βρέθηκε ο Θάνος, αφού ήταν οι bottom three του επεισοδίου του GNTM 4 που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας.

GNTM 4: Η Όλγα ζήτησε τον λόγο από την Άννα για τον ντεζαβαντάζ

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους έδωσαν τις δικές τους ψήφους στα τρία μοντέλα με τη χειρότερη επίδοση. Ο Ναπολέων, η Όλγα, ο Θοδωρής, η Ειρήνη, ο Βασίλης, ο Ντίνος, ο Αγγαίος, ο Στυλιανός, ο Κωνσταντίνος, η Ραφαέλα, ο Γιάννης, η Κυβέλη κι ο Ηλίας έδωσαν τις ψήφους τους στον Θάνο που «σώθηκε», ενώ η Μαρία, η Αγάπη και η Ελίνα έδωσαν την ψήφο της στη Στέλλα.

GNTM 4: Η Όλγα ή o Ναπολέων είχε την καλύτερη φωτογραφία;

GNTM 4: Τα ουρλιαχτά της Άννας... εκτόξευσαν τα ντεσιμπέλ!

Καμία ψήφο από τους συμπαίκτες της δεν πήρε η Άννα, το κορίτσι που μοίρασε τα ντεζαβαντάζ στην τελευταία δοκιμασία. «Δε με ενδιαφέρει η γνώμη τους. Τη δέχομαι, τη σέβομαι, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτοί που μπορούν να κρίνουν», απάντησε η Άννα στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που τη ρώτησε γιατί πιστεύει ότι δεν πήρε ούτε μία ψήφο στήριξης από τους συμπαίκτες της.

Άννα - GNTM 4: «Έδωσα στην Όλγα το disadvantage γιατί είναι βρωμιάρα»

Ο Θάνος ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, ωστόσο δεν του άρεσε που τον ψήφισαν επειδή είναι καλό παιδί. «Ήρθα για να δείξω ότι είμαι μοντέλο, όχι να περνάω έτσι όπως περνάω!», είπε ο νεαρός με την τσιγγάνικη καταγωγή.

GNTM 4: Δείτε σε ποια μοντέλα έδωσε τα ντεζαβαντάζ της η Άννα

GNTM 4: Φωτογράφιση σε υψόμετρο... 13 μέτρων!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top