Νηστικοί πράκτορες: «Η τηλεόραση δεν είναι όλη μας η ζωή»

Με ποιο φαγητό εντυπωσίασε η Ντ. Νικολάου τον άντρα της;

Νηστικοί πράκτορες: «Η τηλεόραση δεν είναι όλη μας η ζωή»

Η Ντίνα Νικολάου λάτρευε ανέκαθεν την μαγειρική. Ηλθε στην Ελλάδα, εξαιτίας του άντρα της ο οποίος ως διπλωματικός υπάλληλος, πήρε μετάθεση. Η σχέση τους μετρά 17 χρόνια και φυσικά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο: Με φαγητό από τα χέρια της Ντίνας: Τι τιου έφτιαξε όταν πρωτογνωρίστηκαν; «Kαλαμάρια γεμιστά με λαχανικά και φέτα, για πρώτο πιάτο καπνιστό σολομό με κρέμα μαστίχας και για επιδόρπιο σουφλέ σοκολάτας».

Το έτερον επαγγελματικό της ήμισυ Θανάσης Πάτρας παραδέχεται ότι και ο δικός του έρωτας με την σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη περνάει απ’ το στομάχι. «Η Κατερίνα είναι χρυσοχέρα. Φτιάχνει πολύ καλό παστίτσιο, λεμονάτο και γιουβαρλάκια. Βέβαια, πιστεύω ότι αν είσαι ερωτευμένος και δύο αβγά μάτια να σου φτιάξει η σύντροφός σου, θα είσαι ευτυχισμένος».

Η Ντίνα Νικολάου δεν διστάζει να μιλήσει ακόμη και για την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το πρωινό του Ant1: «Δεν πιστεύω ότι σηκώθηκε μια μέρα και έφυγε επειδή είπε από μέσα της εγώ είμαι βεντέτα. Προφανώς κάτι έχει γίνει, αλλά δεν θέλει να το επικοινωνήσει στα Μέσα».

Κεφάλαιο ριάλιτι μαγειρικής: Ευγενία Μανωλίδου ή Νάντια Μπουλέ;

Ντίνα: «Μου άρεσε πολύ η Ευγενία γιατί ήταν άμεση και γλυκιά. Αλλά και η Νάντια λειτούργησε πολύ σωστά στον ρόλο της. Απλά ίσως στο TopChefδεν έδεσε κάτι στην χημεία των κριτών. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι πώς μια εκπομπή στην οποία συμμετείχε ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν πήγε τόσο καλά».

Θανάσης: «Θα είμαι άδικος εάν μπω στην διαδικασία να διαλέξω μια από τις δύο, γιατί η Νάντια είναι φίλη μου και έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Η Ευγενία πάντως κατάφερε να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που της ζητείται κάθε φορά τηλεοπτικά. Δεν την γνωρίζω προσωπικά, αλλά θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας».

«Με ενόχλησε που έμεινα εκτός τηλεόρασης αυτές τις δύο σεζόν και μάλιστα παρά την θέλησή μου. Περισσότερο με πείραξε όμως γιατί έγινε σε μια περίοδο της ζωής μου πολύ δημιουργική. Μέσα μου πίστευα ότι θα αλλάξει το πράγμα, αλλά επειδή ξέρω πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στην τηλεόραση, είχα προετοιμαστεί και για το ενδεχόμενο να μην ξαναγυρίσω ποτέ. Το καλό στην δική μου περίπτωση είναι ότι έχω δίπλα μου ανθρώπους που με προσγειώνουν και έτσι δεν ένιωσα ποτέ ότι ξέφυγα. Την τηλεόραση την αντιμετώπιζα πάντα ως δουλειά και δεν με ενδιέφεραν τα γύρω γύρω», συμπληρώνει ο Θανάσης, ενώ η Ντίνα τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα εγκαταλείψει την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top