Πάμε Τσάρκα: Το οδοιπορικό της εκπομπής στο Ίλιον με τις 71 πλατείες

Βόλτα στην περιοχή με το μεγαλύτερο Μητροπολιτικό πάρκο

Η νέα εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη είναι η μοναδική οδοιπορική τηλεοπτική εκπομπή που σας ξεναγεί στις περιοχές της Αττικής

Πάμε Τσάρκα: Οδοιπορικό στη Σαλαμίνα

Στο νέο μας οδοιπορικό κάνουμε τσάρκα σ' έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής, στο Ίλιον.

Μια περιοχή με 71 πλατείες, χώρους πρασίνου, το μεγαλύτερο Μητροπολιτικό πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" και τον εντυπωσιακό Πύργο της Βασιλίσσης Αμαλίας.

Δοκιμάζουμε υπέροχες γεύσεις, κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στον εμπορικό δρόμο της περιοχής και γνωρίζουμε τους ανθρώπους της πόλης που έχουν διαμορφώσει τον σύγχρονο χαρακτήρα της.

Ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος μας μιλάει για την πόλη του, ξεναγούμαστε στο νέο υπερσύγχρονο πολιτιστικό κέντρο, κάνουμε βόλτα στο πάρκο ραδιοφωνίας όπου για πρώτη φορά εξέπεμψε ραδιοφωνικό σήμα στην Ελλάδα, κάνουμε βόλτα στις πλατείες της περιοχής, στο μεγαλύτερο Μητροπολιτικό πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και στον εντυπωσιακό πύργο γοτθικού ρυθμού της βασιλίσσης Αμαλίας. 

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης με τον δήμαρχο Νίκο Ζενέτο

Τέλος κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στους εμπορικούς δρόμους της περιοχής και σας παρουσιάζουμε τις top επιχειρήσεις του Ιλίου για φαγητό, ποτό, ένδυση και υπόδηση. 

«Πάμε Τσάρκα»: Νέα οδοιπορική εκπομπή με τον Βαγγέλη Καράλη

Η εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» προβάλλεται τηλεοπτικά στο High tv  κάθε Τετάρτη στις 23:30 και Πέμπτη πρωί στις 7:00 σε επανάληψη. 

Η εκπομπή προβάλλεται σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κάθε Κυριακή στις 15:00 μέσα από το Δίκτυο tv. 

Όλες οι εκπομπές μας στο κανάλι μας στο You Tube: «Πάμε Τσάρκα». 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματίου 

Μοντάζ: Amber Doku

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top