«Stars System»: Πρεμιέρα για την Άση Μπήλιου με καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 13.00 στο Star

Η εκπομπή «Stars System» με παρουσιάστρια την έγκριτη αστρολόγο Άση Μπήλιου, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 13:00 μέσα από τη συχνότητα του Star. Για 14η χρονιά θα μας κάνει παρέα με τις προβλέψεις της, εξηγώντας τις κινήσεις των πλανητών, αλλά και την επιρροή τους στους τομείς της καθημερινότητάς μας.

Άση Μπήλιου

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που βιώνουμε, μοιάζει σχεδόν αδύνατο να κάνει κάποιος σχέδια και να μπορεί να διατηρήσει την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Ωστόσο, πάντα υπάρχει ο σωστός χρόνος για να κάνουμε βήματα και κινήσεις, αρκεί να ξέρουμε πότε το σύμπαν μας ευνοεί. Η Άση Μπήλιου είναι εδώ για να μας… διευκολύνει και να μας προετοιμάσει, αναλύοντας τις αστρολογικές όψεις και τα θετικά και τα δύσκολα διαστήματα για κάθε ζώδιο. Όντας προετοιμασμένοι, μπορούμε να κάνουμε αυτό που φαντάζει αδύνατο, δυνατό.

Στην πρώτη εκπομπή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Άση Μπήλιου θα αναλύσει πώς θα κυλήσουν οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, που φιλοξενεί δύο Πανσελήνους. Πώς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, μαζί με την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, θα φέρουν ανατροπές και εκπλήξεις στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Ποια ζώδια θα δεχτούν την ισχυρότερη επιρροή και ποια θα έχουν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν;

Άση Μπήλιου - Βίκυ Καγιά

Άση Μπήλιου:Στα backstage του Stars System με πρώτη καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά

«Ποδαρικό» στο πλατό του «Stars System» κάνει η Βίκυ Καγιά. Η κριτής του «Greece’s Next Top Model» και παρουσιάστρια του «Shopping Star», μιλάει για όλα και αποκαλύπτει ιδιαίτερες πτυχές του χαρακτήρα της, μέσα από την ανάλυση του αστρολογικού της χάρτη. Η Βίκυ Καγιά σχολιάζει τις σχέσεις της με όλους τους συντελεστές του επιτυχημένου διαγωνισμού μόδας και ομορφιάς, παραδέχεται αν έχει μετανιώσει συνεργασίες του παρελθόντος και αναφέρει αν συγχωρεί τα λάθη, που έχουν γίνει.

Στο Stars System, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 13:00.

Όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου από την εκπομπή της Stars System θα μπορείτε να βλέπετε και διαδικτυακά μετά την προβολή τους στον αέρα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top