Άση Μπήλιου:Στα backstage του Stars System με πρώτη καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει το Σάββατο 24/10 στις 13.00

Λίγα 24ωρα απέμειναν μέχρι την πρεμιέρα του «Stars System», το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 13.00 μέσα από τη συχνότητα του Star.

«Stars System»: Η Άση Μπήλιου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου!

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και η Τζώρτζια Γεωργίου συνάντησε στα παρασκήνια της εκπομπής την Άση Μπήλιου και μίλησαν για όλα.

Έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα που η γνωστή αστρολόγος έκανε δική της εκπομπή και εξομολογείται ποια ήταν τα συναισθήματά της τότε. «Η πρώτη μου εκπομπή ήταν στις 9 Δεκεμβρίου 2006 και ένιωθα πολύ άγχος».

Όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει πολλους καλεσμένους και κάποιοι από αυτούς τη δυσκόλεψαν ενώ ο αγαπημένος της καλεσμένος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. «’Εχω περάσει απίθανα μαζί του και είχαμε ανακαλύψει ότι είχαμε μια κοινή αγάπη, το πινγκ πονγκ».
Μιλώντας για καλεσμένους, ποδαρικό στην εκπομπή της κάνει η Βίκυ Καγιά και εκείνη είναι πολύ χαρούμενη διότι θεωρεί ότι ταιριάζουν γιατί η κριτής του GNTM και παρουσιάστρια του Shopping Star είναι καρκίνος και εκείνη έχει ωροσκόπο καρκίνο.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Άση. «Είμαι τεράστια και φανατική θαυμάστριά της, όχι μόνο επειδή λέει φανταστικά τα ζώδια, αλλά και επειδή είναι μια πνευματική γυναίκα. Είναι χαρισματικός και μοναδικός άνθρωπος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε στο Star. Δε θα δω τα ζώδια πριν φύγω από το σπίτι, αλλά θα ρωτήσω τι είπε η Άση. Θα πρέπει να σας πω ότι το καλοκαίρι που γίνονταν οι οντισιόν του GNTM 3 είχα ζητήσει από την Άση να μου πει αν έχει ανάδρομο. Την αναφέρω συνεχώς στο GNTM 3 γιατί την αγαπώ.»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε και πάλι η έγκριτη αστρολόγος αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει και πάλι τη Βίκυ Καγιά, την εποχή που είχε ξεκινήσει η σχέση της με τον Ηλία Κρασσά και της είχε πει ότι θα της στείλει τη συναστρία τους.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Άση Μπήλιου έκανε γνωστό και ένα περίεργο περιστατικό που της είχε συμβεί όταν είχε πάει σε μια κηδεία και της είχαν ζητήσει να τους κάνει κάποια πρόβλεψη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου από την εκπομπή της Stars System θα μπορείτε να βλέπετε και διαδικτυακά μετά την προβολή τους στον αέρα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top