Τα… «πήρε» η Μουτίδου με troll τηλεφώνημα στο The Booth

«Θα απαντάμε σε όποιον γουστάρουμε»

Ένα troll πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή The Booth προκάλεσε τον εκνευρισμό της Σοφίας Μουτίδου, η οποία του τα έχωσε κανονικά. 

Συγκεκριμένα ο 30χρονος Θεμιστοκλής από την Κρήτη πήρε τηλέφωνο και είπε πως είχε μια σχέση με ένα κορίτσι, στο οποίο όμως μετά από λίγο καιρό δεν άρεσε τίποτα πάνω του. Εκείνος για να την κρατήσει πήγε και έκανε πλαστικές στο πρόσωπό του και τελικά η κοπέλα τον χώρισε κι αυτός δεν είναι χαρούμενος με τη σημερινή του εικόνα. 

Φυσικά καμία από τις κυρίες της εκπομπής δεν τον πίστεψε και αφού έκλεισε η γραμμή η Σοφία Μουτίδου δεν έκρυψε την ενόχλησή της. 

«Κακώς ασχολήθηκες τόσο σοβαρά, το τρολ ήταν καταφανές. Είμαι και στην προκλιμακτήριο… Και εγώ εδώ το ένσημο μου θα το κολλάω πολύ έντιμα… Όποιος θέλει να τρολάρει, θα του κλείνουμε το τηλέφωνο» είπε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει και αυτό και έχουμε το δικαίωμα. Το κόνσεπτ έτσι λέει! Το κόνσεπτ έχει έρθει με τα εξής δικαιώματα: Να μην απαντάμε σε κάποιους. Σε όποιον γουστάρουμε θα απαντάμε. Το ξέρατε αυτό; Δεν το ξέρατε! Ακούστε το! Αν ξαναγίνει, λοιπόν, τέτοιο τρολ εμείς θα το κλείσουμε και έχουμε καβάτζα πάρα πολλές τηλεφωνικές γραμμές».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top