Elif: Η Ελίφ κρύβεται στο δάσος και προσεύχεται να μην τη βρει η Αρζού

Η αγωνία της μικρής Ελιφ κορυφώνεται στο επεισόδιο της Πέμπτης 2/7

Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει από την Αρζού. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ και ο Γιουσούφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και ενημερώνονται για τις έρευνες για τον εντοπισμό της Ελίφ. Η Μελέκ απελπίζεται και ο αξιωματικός της λέει πως κάνουν ό,τι καλύτερο για να βρουν τη μικρή. 

Ο Μουράτ δεν μπορεί να ηρεμήσει και η Αϊλά του λέει πως ό,τι έκανε το έκανε για εκείνον. Η Ελίφ κρύβεται στο δάσος και προσεύχεται να μην τη βρει η Αρζού. Η Αρζού συναντάει έναν ηλικιωμένο άντρα και τον ρωτάει αν είδε ένα κοριτσάκι. Εκείνος της απαντάει αρνητικά αλλά την προειδοποιεί να προσέχει γιατί το δάσος είναι επικίνδυνο. Η Αρζού του λέει πως θα συνεχίσει μέχρι να βρει την κόρη της. Η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση και δεν τρώει τίποτα. Ο ηλικιωμένος άντρας πηγαίνει στην καλύβα του και βρίσκει την Ελίφ. Τη ρωτάει τι κάνει εκεί και η Ελίφ του λέει πως έχασε το δρόμο της. Ο άντρας καταλαβαίνει πως είναι το κορίτσι που αναζητούσε η Αρζού και θέλει να την παραδώσει. 

Η Ελίφ του λέει πως αυτή δεν είναι η μητέρα της και πως η γυναίκα που είδε στο δάσος την έχει απαγάγει. Ο ηλικιωμένος αποφασίζει να την πάει στην αστυνομία. Όταν βγαίνουν από την καλύβα τους βλέπει η Αρζού. Προσπαθεί να πάρει την Ελίφ αλλά ο άντρας την εμποδίζει και λέει στην Ελίφ να μπει στην καλύβα. Ο άντρας λέει στην Αρζού να μείνει μακριά από το κορίτσι. Η Αρζού τον χτυπάει με ένα ξύλο και παίρνει την Ελίφ μαζί της στο κτήμα. Η Μελέκ έχει παραισθήσεις και στο τέλος καταρρέει. Ο Ουμίτ επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι νωρίτερα. Η Αρζού ανησυχεί μήπως ανακαλύψει την Ελίφ. Ο Ουμίτ κάνει δώρα στην Αρζού για το μωρό. Ο γιατρός του Γιοσούφ δίνει φαρμακευτική αγωγή στη Μελέκ…

Καθημερινά στις 17.30, o 3ος κύκλος της Ελίφ στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top