Ντενίση:Τι είπε για την αντικατάστασή της από την Παπακωνσταντίνου στο YFSF

Η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη

Το «Your Face Sounds Familiar» ξεκινά στις αρχές Φεβρουαρίου και όπως είναι ήδη γνωστό η Μιμή Ντενίση φέτος δε θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Μπεκατώρου: Η απάντηση για την απουσία της Ντενίση από το YFSF!

YFSF: Δέκα παίκτες και ένα νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή

Η ηθοποιός εξήγησε ότι αυτό συνέβη, αφού την ημέρα που γίνονται τα γυρίσματα εκείνη έχει παράσταση: ««Τελειώνω την παράσταση την Τετάρτη στις 11 το βράδυ. Δε γίνεται. Εγώ είχα μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία στο Your Face. Τη Μαρία την αγαπώ πολύ. Και τα υπόλοιπα παιδιά της επιτροπής. Αλλά η παράσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το γύρισμα για το Your Face ξεκινάει στις 8 και εγώ τελειώνω 11. Θα έπρεπε να αρχίζουμε 12 το βράδυ. Δε γίνεται».

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να πάρει τη θέση της στο show μεταμφιέσεων η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. «Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν μια ωραία έκπληξη» δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

Γεωργούλης για το reality: Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο για τον ευρωβουλευτή

Αντιδράσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον… κριτή τηλεπαιχνιδιού Γεωργούλη

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον ντόρο που έχει γίνει με τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την απόφασή του να συμμετάσχει στο show παρά το γεγονός ότι είναι ευρωβουλευτής. Από την πλευρά της η ηθοποιός δε θέλησε να κάνει καμία σχετική δήλωση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top