YFSF: Δέκα παίκτες και ένα νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή

Ξεκινά το show μεταμφιέσεων με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου

Ο νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του ANT1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο show μεταμφιέσεων και τους παίκτες που θα πάρουν μέρος.

Ας δούμε τη 10άδα με τους συμμετέχοντες:

Λάμπης Λιβιεράτος

Γιώργος Χρανιώτης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όταν ο νεαρός κύριος διαβάζει ερωτικά μυθιστορήματα,περιμένοντας με ανυπομονησία την άφιξη της υπηρέτριας και ταυτόχρονα προσπαθώντας να συγκρατήσει τον ερωτικο του παροξυσμό.Ολα αυτά στο Reigen-10 διάλογοι για το σεξ,που συνεχίζεται στο θέατρο Θησείον,μέχρι 12 Γενάρη.Τετ-Πε-Σα-Κυ στις 21.15 και Παρασκευή στις 19.00. #reigen #dekadialogoigiatosex #acting #lovemyjob #snitsler #performing

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on

Στέφανος Μουαγκιέ

Νικόλας Ραπτάκης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Λοβμαητζομπ 🎤🎶🎵

A post shared by Nikolas Raptakis (@nick_raptakis) on

Ηλίας Μπογδάνος

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling blue. #blue #staffjeans #blueStaffGallery #inmystaff 📸 by: @marios_sgs

A post shared by Inconsistent (@iliasbogdanos) on

Ευρυδίκη

Μαρία Ανδρούτσου

Δανάη Δουκάκη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

έχετε δίκιο, ας αλλάξουμε ομιλία• backstage photo + makeup/ hair by @eleftheria.savvopoulou styled by @marioskypriotis ❣️ . . . @okmagazinegr @ant1tv #actress #2020me #new #newme #backstage #timeoff #photoshooting #celebrating #love #happygolucky #blessed #me #happy #greek #greekactress #xmas #tvseries #agriesmelisses #greektv #role #newroles #newera #greenblue #greenblueeyes #strikeapose @agries_melisses_ant1tv_fans @pagwnatolia @agriesmelisses_ant1tv @agries_melisses.ant1 @agriesmelisses_3 @agriesmelisses_fans @agries_melisses_ant1 @agries.melisses_ @agriesmelissesant1 @agriesmelisses_official @agries_melisses_ant1_fans

A post shared by Danae Loukaki (@danae_loukaki) on

Τάνια Μπρεάζου

Κατερίνα Κουκουράκη

 

Στην κριτική επιτροπή η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Βέβαια, υπάρχουν εκπλήξεις και στην κριτική επιτροπή, αφού φέτος δε θα δούμε τη Μιμή Ντενίση, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του show.

Στη θέση της λοιπόν θα δούμε τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Μετά από αυτή την αλλαγή την κριτική επιτροπή θα αποτελούν εκτός από την ηθοποιό, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top