GNTM: Η Σουζάνα έκλεισε πίσω της την πόρτα και οι FF άνοιξαν το στόμα τους!

Οι αποκλειστικές backstage δηλώσεις των κοριτσιών

Λίγο μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο και την αποχώρηση της μίας εκ των πέντε FF, Σουζάνας, οι διαγωνιζόμενες του GNTM έκαναν αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

GNTM - Σουζάνα: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της απ' τον διαγωνισμό

GNTM- Trailer: Γοργόνες στα δίχτυα και αλανιάρες κότες έχουν φωτογράφιση!

Μπορεί η «Σούζι» να είχε τη χειρότερη, σύμφωνα με τους κριτές, φωτογραφία, όμως η καλύτερη ανήκε στην Άννα Μαρία, το «Μπρατόπουλο», όπως τη φωνάζει ο Άγγελος Μπράτης.

Η ίδια η νικήτρια δε συμπαθεί καθόλου τις FF, αλλά με τη Σουζάνα συγκεκριμένα, δεν είχε πρόβλημα. «Ήταν καλό κοριτσάκι η Σουζάνα, μιλάγαμε πού και πού. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να φύγει άλλη από την πεντάδα ή η Κάτια ή η Μαρτίνα», τόνισε η Άννα Μαρία, ενώ η Ασημίνα, η οποία είχε πλαντάξει στο κλάμα με την αποχώρηση της Σουζάνας είπε στην κάμερα ότι την αγαπά πάρα πολύ και είναι πολύ στεναχωρημένη.

Ακόμα ένα μέλος των FF ή μάλλον, μία απ΄ τους leaders τους, η Μαρτίνα, σχολίασε για τη Σουζάνα ότι στεναχωρήθηκε πολύ, αλλά όπως είπε, δεν είχε άλλα περιθώρια μέσα στον διαγωνισμό μόδας...  

Η Μαρτίνα, άλλωστε, όπως και η Κάτια δεν έδειξαν να συγκινούνται ιδιαίτερα από την αποχώρηση της φιλενάδας τους. Μάλλον απαθείς θα τις χαρακτήριζε κάποιος σε σχέση με τις υπόλοιπες FF που είχαν πλαντάξει στο κλάμα. 

Πολλοί ήταν εκείνοι, ανάμεσά τους και οι τέσσερις κριτές, που τόνισαν ότι στη θέση της Σουζάνας και εκτός GNTM θα έπρεπε να βρίσκεται η Άννα μετά την «αποτυχημένη» φωτογραφία της.

Η ίδια όμως, δε συμφωνεί, καθώς θεωρεί τα σχόλια αυτά υπερβολικά. «Πιστεύω ότι η φωτογραφία μου ήταν μέτρια. Θεωρώ τα σχόλια υπερβολικά, γιατί δεν είχα από τις πιο χάλια φωτογραφίες», είπε χαρακτηριστικά η Άννα που είχε ασυλία σε αυτή τη δοκιμασία.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και η Κάτια, η οποία ανέφερε ότι η Άννα Μαρία «μεταμορφώνεται» όταν απευθύνεται στους κριτές, ενώ κάποιες φορές, όταν μιλά σε εκείνες έχει άλλο τόνο φωνής, πιο τραχύ, πιο απότομο. 

«Η καθεμία επιλέγει μία μάσκα μπροστά στους κριτές, όπως και η Ελευθερία, με αυτό το γλυκό χαμόγελο μπροστά τους. Αυτή η διπροσωπία όμως, πάντα βγαίνει προς τα έξω», δήλωσε η Κάτια, με την Ελευθερία ν’ απολογείται για τα «συνεχώς γουρλωμένα της μάτια»: «Έχω μεγάλα μάτια και γι’ αυτό φαίνομαι πάντα έτσι».

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top